FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka hr

Razmišljate o uzimanju pozajmice ili kredita na brz i pouzdan način? Uz pomoć Ferratum banke hr pronađite sigurna i brza financijska rješenja.

Ferratum banka hr – brzo, povoljno i sigurno

Sve veća dostupnost internet kredita i pozajmica ukazuje da ljudi sve više koriste ovaj oblik financiranja. Kako bi ispunila očekivanja svih korisnika Ferratum banka hr svoje usluge učinila je znatno fleksibilnijim i lakšim, što je izuzetna pogodnost kada je riječ o brzom dolasku do novca. Ferratum banka hr jedna je od najbrže rastućih institucija u financijskom sektoru. Uz pomoć jednostavnog i sigurnog načina pozajmljivanja sredstava bez napuštanja doma, Ferratum banka hr omogućila je savršen pristup velikom spektru kredita i zajmova. Ferratum banka hr je deo Ferratum grupe koja posluje u zemljama širom sveta i do sada ima preko milijun zadovoljnih klijenata. Ponuda koja je u dostupna u okviru Ferratum banke hr je prilagođena potrebama korisnika i uključuje gotovinski kredit, online kredit, brze pozajmice i online zajam. Za nove klijente omogućen je dolazak do beskamatnog kredita s rokom otplate do 30 dana.

Ferratum banka hr – jedinstvena i transparentna ponuda

Usluge i proizvodi koji su dostupni u okviru Ferratum banke hr imaju sve veću popularnost na tržištu, a povjerenje novih klijenata iz dana u dan neprestano raste. Razlog za to između ostalog je fleksibilan pristup prema najvažnijim potrebama svakog korisnika. Raspon ponude koju ima Ferratum banka hr je raznovrstan kako u pogledu općih karakteristika, tako i u smislu roka otplate. Osluškujući potrebe građana, Ferratum banka hr dizajnirala je niz financijskih proizvoda, uz niži trošak i transparentne uvjete pozajmljivanja. Zahvaljujući velikom izboru online kreditnih usluga svako može pronaći idealnu opciju prema svojim najvažnijim financijskim potrebama i željama.

Zašto odabrati Ferratum banku hr?

Činjenica je da su online krediti postali vrlo popularni, zato što smanjuju trajanje cijelog birokratskog procesa i potrebne papirologije. Krediti i pozajmice koje nudi Ferratum banka hr su vrlo funkcionalni, posebno kada su brzo potrebna sredstva u određenom novčanom iznosu i kada iz određenih razloga se ne može računati na mogućnost podnošenja zahtjeva za tradicionalni zajam. Ferratum krediti su manjeg iznosa, što znači i manje mjesečne rate koje nisu veliko opterećenje za kućni budžet, a ujedno omogućavaju brzo rješavanje neplaniranih troškova. Naime, cijeli postupak koji se odnosi na zahtjev za Ferratum kredit se odvija preko interneta – izabira se željeni iznos i rok otplate, ispunjava online prijava i čeka na odobrenje, nakon čega je novac na tekućem računu u okviru 15 minuta.

Do najboljih rješenja uz Ferratum banku hr

Ferratum banka hr brine o ispunjenju svih financijskih potreba klijenata, pružajući odgovorna rješenja, čak i kod vrlo izazovnih zadataka. Ako imate financijske poteškoće koje želite brzo riješiti, uvijek se možete putem web stranice Ferratum banka hr obratiti stručnjacima koji će pronaći najbolju kreditnu opciju za vas i pomoći da iz duga izađete na najlakši način.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.