FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Hrvatska

Ferratum grupa jedna je od vodećih bankarskih grupa u Europi. Obzirom da je relativno mlada, osnovana tek 2005. godine u Helsinkiju, Ferratum se uspio nametnuti kao konkurentna grupa brzo i to posvuda po svijetu. Zbog svojih tehnoloških inovacija u sektoru mobilnog kreditiranja i financijskog poslovanja, Ferratum je dospio i kod nas. Ferratum banka Hrvatska prati trendove europskog i svjetskog bankarstva, a to znači da i Hrvati uživaju u statusu da budu među prvima koji isprobavaju najnovije bankarske usluge. Kakve bankarske inovacije i usluge nudi Ferratum banka Hrvatska donosimo u članku, a garantiramo da će i Vas navesti da promijenite svog financijskog partnera.

Ferratum banka Hrvatska – inovacije u 21. stoljeću

Digitalizacija u općem smislu riječi zahvatila je mnoge ekonomske djelatnosti tokom recentne povijesti. Dok neke djelatnosti prate te trendove više nego druge, dolazak koronavirusa nagnao je predvodnike svake djelatnosti da radi socijalnog distanciranja preusmjeri razvoj poslovanja prema onlineu i digitalizaciji. Ferratum banka Hrvatska, kao dio Ferratum grupe odmah je shvatila jasno što dolazak koronavirusa znači za njihovo poslovanje. U skladu s općom Ferratum grupom, Ferratum banka Hrvatska provodi inovacije koje potiču digitalizaciju cjelokupnog bankarskog sustava.

Ferratum banka Hrvatska – online krediti

Online krediti Ferratuma ostavit će neke od Vas začuđenima. Kako kredit može biti bez kamate?? Kako to da ja mogu podići kredit bez provizija i bankovnih troškova? Nemoguće! E pa moguće je, jer trenutna situacija u svijetu koja potiče ekonomiju da se odvija što više online zahvatila je i banke. Kako bi banke opstale u ovakvim vremenima, ona koja prva privuče najviše klijenata online imat će i budućnost. Ferratum banka Hrvatska zato daje apsurdno pogodne kredite, pa čak i kredite bez kamata kako bi navela široki broj ljudi da daju povjerenje upravo njima.

Ferratum banka Hrvatska – sada se isplati više nego ikada

Ako ste ikad mislili da živite u vremenu kad su krediti preneisplativi, grdno se varate. Vrijeme u kojem živimo dalo je prostora da se počinje popularizirati online oblik kreditnog poslovanja, a to za Vas znači pogodne kredite dok se proces konačno ne završi. Ako možete podići kredit i banci vratiti identičnu količinu novaca, a ne uvećanu za kamatnu stopu, onda nemate što više razmišljati. Priključite se trendu online kredita i podignite svoj u idealnim uvjetima, o kojima će Vaši potomci moći samo maštati. Sada se isplati više nego ikada podići kredit. Ferratum banka Hrvatska dat će Vam priliku za realizaciju svih Vaših planova. Jedino pitanje je: što još čekate?

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.