FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Osijek

Kao bankovna grupa originalno iz Finske, Ferratum je svoje poslovanje debelo proširio tokom zadnjih 15 godina. Danas su jedna od vodećih grupa za ovaj dio Europe, a operiraju u više od 25 zemalja svijeta. Hrvatska je također jedna od tih zemalja, a benefit Ferratuma u našoj državi leži u tome da nam je financijski partner jedan od najprogresivnijih partnera u svijetu financija. Ferratum banka Osijek dio je te grupe, a Osječani su danas opskrbljeni financijskim adutom kao nikada prije. Uz Ferratum, danas je toliko lako podići kredit i još lakše imati stabilnog financijskog partnera.

Ferratum banka Osijek – krediti po svakoj mjeri

Ono što ima Ferratum banka Osijek jesu najbolji krediti u odnosu na kamate, rok isplate i mogućnosti tokom otplate kredita. Ferratum banka nudi svojim klijentima kredite svih veličina i s različitim rokovima otplate, a posebice su aktualni online krediti koje nudi Ferratum banka Osijek. Online krediti doživjeli su nagli rast tokom 2020. godine, a u ponudi se kriju i mali krediti bez bankovnih troškova koji su savršeni za prvi kontakt sa svijetom financija. Krediti po svakoj mjeri mogući su za sve klijente koji su kao svog financijskog partnera odabrali Ferratum. Ferratum banka Osijek ima rješenje za svaki Vaš financijski problem stoga se uključite gomili zadovoljnih klijenata koji su odabrali baš ovu banku.

Ferratum banka Osijek – digitalizacija bankovnog sustava

Ferratum banka Osijek dio je šire Ferratum grupe koja je svojevrsni pionir u digitalizaciji bankovnog, odnosno financijskog poslovanja. Uz Ferratum, dobivate priliku za podizanje kredita online uz minimalne, ako ne i nepostojeće bankovne troškove, odlične uvjete pri kupnji stanova te pogodne nenamjenske, klasične kredite. Ferratum banka Osijek vodi se načelima pri kojima svatko treba imati dostupne usluge financijskog tipa u svakoj situaciji. Tokom 2020. godine, ta situacija zahtjeva ozbiljne prilagodne kod svakoga, a naročito kod banaka poput Ferratuma.

Ferratum banka Osijek – snalaženje u 2020. godini

Uz novu stvarnosti koji je dobio koronavirus i svjetska pandemija, bankovni sustav našao se pred izazovom. Kako nastaviti ritam poslovanja u reduciranim ekonomskim aktivnostima, a da cijeli sustav ne doživi kolaps? Banke su morale naći rješenje što prije. Ferratum banka Osijek u skladu sa širom Ferratum grupom omogućila je svojim klijentima brzi pristup kreditima online koji ne zahtijevaju socijalne kontakte. Ferratum banka Osijek nastavit će svoje djelovanje u istom ritmu zahvaljujući činjenici da Ferratum gleda vrlo perspektivno prema digitalizaciji financijskog poslovanja. Uz financijskog partnera poput ovog, klijenti ne moraju brinuti dodatno o svojim financijama u atmosferi svjetske pandemije. Odgovorno i pouzdano – Ferratum je partner idealan za ovo vrijeme.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.