FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka pozajmice

Ferratum je jedna od vodećih bankarskih grupa na ovom dijelu Europe. Premda mlada banka, brzo se uspjela proširiti po svijetu zahvaljujući svom poslovnom kodeksu. Ferratum banka tako djeluje u preko 25 zemalja u svijetu, od SAD-a, Južne Amerike do Europe i Australije. Ferratum banka pozajmice nudi u svakoj od tih zemalja, a ponude pozajmica u Ferratumu uvelike su pogodnije nego kod ostalih radi svojih posebnih pogodnosti. Ferratum banka pozajmice mogu biti i Vaše uz minimalne naknade. Posebno popularna ponuda ove godine je ona koja se tiče online kredita i pozajmica s kojima dobijate novac u najkraćem mogućem roku, a bankovne naknade i provizije su u tom slučaju nepostojeće. Dakle, ukoliko Vam je potrebna pozajmica, Ferratum banka Vam je najsigurnija i najpogodnija opcija.

Ferratum banka pozajmice – kako do brze pozajmice?

Pozajmice nam obično trebaju kad prilike u životu stisnu. Para nema,  para treba odmah. U tim okolnostima vrijeme igra važnu ulogu. Neki klijenti nemaju vremena čekat na banku da odobri pozajmicu analizirajući svu Vašu dokumentaciju koju ste prikupljali tokom tjedna. Ferratum banka pozajmice ne dolaze s takvom cakom pa ćete na takvu pozajmicu čekati svega jedan jedini dan. Ferratum banka pozajmice osobito su popularne u online obliku. Pozajmice ovakvog oblika mogu doći i bez kamatne stope, dakle koliko uzmeš toliko vratiš. Ovakav model kreditiranja služi Ferratumu da ljude nauči više na online kreditno poslovanje. Premda kreditno poslovanje na internetu nije nešto što je tek nastalo, pravi uzlet dobiva upravo u uvjetima koje je donijela 2020. godina.

Ferratum banka pozajmice – podignite ju online

Online pozajmice bolje su u ovom trenutku jer je Ferratumova ponuda online kredita i pozajmica trenutno najpogodnija u svijetu. Kada nema bankovnih naknada i provizija, Ferratum banka pozajmice dobivaju novi oblik stoga klijenti brzo uzimaju pozajmice koje ih nimalo ne koštaju. Ne postoji takav oblik kreditiranja u klasičnom smislu, no sada, kada je online kreditno poslovanje u ogromno uzletu, ovakve ponude se ne trebaju propustiti. Ostvarite i vi Ferratum pozajmicu već danas i doživite brzinu online kreditiranja. Ferratum banka pozajmice mogu biti Vaše unutar jednog dana.

Ferratum banka pozajmice – klasično kreditiranje je prošlost

I dok se nekad klasično kreditiranje hvalilo, prednosti klasičnog kreditiranja pretočene su u online model, a dodane su prednosti brzine i efikasnosti. Ferratum banka pozajmice omogućit će Vam brz novac na Vašem računu, tako da možete ekspresno riješiti svoj problem ili probleme. Ne zaboravite da u uvjetima kada se potiče online kreditiranje više nego ikad, a to pogotovo vrijedi u vrijeme pandemije koronavirusa, online krediti i pozajmice dolaze pogodnije nego inače, stoga ne propustite priliku ugrabiti svoju.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.