FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka radno vrijeme

Ferratum banka svoje poslovanje obavlja većinski online, no poslovnice Ferratum banke također su otvorene za konzultacije i obavljanje posla u klasičnom smislu. Krediti su dio današnjeg života, a zaduživanje će dočekati svakoga tko od života želi više, a nije rođen okupan parama. Ako ste i vi jedan od onih koji želi podići kredit kako bi pokrenuo neki aspekt svog života – bilo to privatno ili poslovno, Ferratum je savršen financijski partner za Vas. Uz poslovanje u više od 25 zemalja, konkuriranju vrlo ustoličenim bankarskim grupama u Europi i svijetu i stavljajući veliki naglasak na tehnološki napredak bankovnog sustava, Ferratum nudi pogodne kredite, transparentne i pouzdane. Ferratum banka radno vrijeme ne treba Vas okupirati jer je Ferratum uvijek tu za Vas.

Ferratum banka radno vrijeme u bilo koje doba dana!

Ferratumovo poslovanje omogućuje klijentima da kontaktiraju službenike Ferratuma u bilo koje doba dana. Imate pitanje vezano uz Vaš kredit? Tražite prolongat? Želite prijevremenu otplatu Vašeg dugogodišnjeg kredita? Ferratum banka radno vrijeme na usluzi Vam je bilo kada, a komunikacija putem interneta posebno se potiče u uvjetima koronavirusa. Što god trebate riješiti s bankom, u svega par mailova ili kontakta dobit ćete najažurnije i najpogodnije rješenje. Ferratum banka radno vrijeme je onda kad klijent to zahtjeva.

Ferratum banka radno vrijeme u svako doba u tjednu!

Ferratum banka opstala je zbog svojih radnih navika i modelu poslovanja koje se temelji na ažurnosti. Kad klijent ima vrlo bitan problem koji s bankom mora riješiti što prije, čekati preko vikenda obično je veliki problem. Ferratum banka radno vrijeme adaptira se željama klijenta stoga Ferratumovi službenici redovito rade i vikendom, odgovarajući na različite upite klijenata Ferratuma. Ferratum banka radno vrijeme ne shvaća kao ništa drugo nego kao vrijeme kad klijent zahtjeva pažnju, a to znači radi u svakom dijelu tjedna.

Ferratum banka radno vrijeme – čak i u hitnim slučajevima!

Ferratum okuplja bankovne i financijske stručnjake koji ne razumiju samo ekonomiju na mikro i makro razini već i navike svojih klijenata. Kad je hitan slučaj u obitelji ili na poslu, ponekad nemamo vremena čekati službenike banke na njihov odgovor. Ferratum banka radno vrijeme adaptira se Vama jer zna se da kad je hitno, vrijeme je od velike važnosti. Online ponude kredita i pozajmica svakako će onima koji su u najvećoj žurbi omogućiti najbrže kredite bez bankovnih naknada i provizija. Uvjerite se i sami  u brzinu Ferratuma. Ferratum banka radno vrijeme je 0-24, u svako doba dana i tjedna. Izaberite svog financijskog partnera mudro!

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.