FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Zadar

Ferratum banka svoje je poslovanje naglo proširila u zadnjih 10 godina, a razlog tomu možemo naći u kvalitetnom poslovanju i transparentnosti posla. Ferratum se proširio po cijelom svijetu, a stigao je i u Hrvatsku. Ferratum banka Zadar dio je te grupe, a Ferratum u Zadru brzo se nametnuo kao konkurentna i ozbiljna tvrtka. Kreditno poslovanje okosnica je poslovanja svake banke pa tako i Ferratuma. Dok druge banke i dalje vuku svoje klasične kredite i ponude, Ferratum banka Zadar opasno je počela izazivati ustaljene sustave ponudom online kredita koji se za razliku od ostalih ističu u svakom pogledu, naročito u vremenu u kojem živimo.

Ferratum banka Zadar – digitalizacija sustava

Dok su klasični krediti i ponude već svima poznati, tokom zadnjih 10 godina online krediti počinju zauzimati sve više mjesto među prioritetima banaka. Dok kod nekih brže nego kod ostalih, Ferratum banka Zadar popratila je trend online kreditiranja, a ponuda online kredita u Ferratumu daleko zasjenjuje sve ostale. Razlog tomu je što se Ferratum postavlja kao vodeća banka u online poslovanju, a ulaganja u online ponude dobro i pomno su smišljena kako bi odgovorili na potrebe tržišta. Ako ste fan digitalizacije u svakom pogledu ekonomije, stav koji drži Ferratum banka Zadar odgovarat će Vam maksimalno.

Ferratum banka Zadar – online krediti bez naknada?

Online krediti Ferratuma imaju dugu povijest, no u središte zbivanja dolaze tek 2020. godine kada zbog novog modela života radi koronavirusa se počinje poticati digitalno poslovanje. Banke su se također našle pred izazovom, a Ferratum grupa u koju spada i Ferratum banka Zadar odgovorili su na izazov sa svojom ponudom online kredita. Među tim kreditima osobito su interesantni mali krediti koji se podižu bez ikakvih bankovnih naknada po modelu „koliko uzmeš, toliko vratiš“. Premda se ovo može činiti nevjerojatnim, u zadanom vremenu ovakve ponude imaju svoju svrhu.

Ferratum banka Zadar – zašto su mogući tako pogodni krediti?

Razlog zbog kojeg Ferratum banka Zadar izdaje kredite s tako pogodnim uvjetima je stvar konteksta vremena i potrebe za društvom da se adaptira. Svijet u pandemiji koronavirusa naglije skreće prema digitalizaciji, a da bi se društvo preodgojilo na digitalno bankarsko poslovanje, potrebno je privući što više ljudi odjednom. Ferratum banka Zadar kao dio ogromne Ferratum grupe radi na tome da generalno stanovništvo razvije afirmativni stav prema online kreditima dajući građanima neodoljive kredite samo kako bi oni okušali digitalno poslovanje. Plan Ferratuma vrlo je jednostavan, ali isto tako potencijalno vrlo lukrativan.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.