FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka Zagreb

Kreditne usluge Ferratum postale su jedna od najpopularnijih financijskih opcija, koja se nalazi na tržištu. Ferratum banka Zagreb kao deo Ferratum grupe osigurala je svim korisnicima inovativna rješenja, s niskim troškovima i transparentnim uvjetima.

Danas financijsko tržište nudi raznovrsne mogućnosti uz pomoć kojih se može lako pozajmiti novac. Nesumnjivo je da su Ferratum krediti i dalje najtraženiji jer se temelje na vrlo jednostavnom konceptu. Ferratum banka Zagreb je specijaliziran za kredite preko interneta, uz transparentne i fleksibilne uvjete prilagođene potrebama klijenata. Ako vam gotovina treba brzo i ne znate koju opciju odabrati, provjeriti zašto se krediti Ferratum banke Zagreb razlikuju od drugih.

Iskoristite mogućnosti online pozajmljivanja uz Ferratum banku Zagreb

Kao odgovorna financijska institucija u sektoru kredita i zajmova, Ferratum banka Zagreb u potpunosti je posvećena pružanju kvalitetnih usluga. Prilagođavajući svoju ponudu financijskim mogućnostima klijenata, Ferratum banka Zagreb osigurala je najbolji koncept online pouzdanog kreditiranja. S ciljem da ispuni očekivanja građana u postizanju njihovih ciljeva, a istovremeno da ne predstavlja veliki financijski teret, Ferratum banka Zagreb ponudila je najbolja i najsigurnija kreditna rješenja. Svjesni velike važnosti koje danas imaju financijska pitanja Ferratum je učinio postupak pozajmljivanja lakšim i sigurnijim. Uz praktičan pristup i širok raspon ponuda, korisnici mogu lako i brzo doći do gotovine.

Ferratum banka Zagreb – pojednostavljuje put do financiranja

Mobilno bankarstvo se neprestano razvija i raste omogućavajući znatno lakše upravljanje financijama pri čemu klijenti bez napuštanja doma, bilo kada i bilo gdje mogu pristupiti kreditu. Minimalne formalnosti čine da vrijeme podnošenja zahtjeva i odobrenje budu u okviru od nekoliko minuta, bez gubljenja vremena. Među najboljim kreditnim institucijama na tržištu, Ferratum banka Zagreb nudi veliki broj gotovinskih kredita i brzih zajmova preko interneta. Ferratum banka Zagreb nudi zajmove i kredite za bilo koju svrhu, uz pojednostavljen mehanizam podnošenja prijave koja podrazumijeva samo nekoliko osnovnih zahtjeva, a to je da osoba bude punoljetna, da je državljanin Hrvatske, da ima važeću ličnu kartu i mobilni telefon. Ferratum banka Zagreb je omogućila da uvjeti za podnošenje zahtjeva budu minimalni, što je idealan način da se do gotovine dođe za nekoliko minuta.

Krediti bez napuštanja doma – Ferratum banka Zagreb

2020. godina je donijela mnogo izazova. Usprkos situaciji sa koronavirusom, krediti Ferratum banke Zagreb su savršeno prilagođeni za potencijalne klijente jer se ostvari 100% putem interneta. Osim što su najsigurniji način u dolasku do gotovine, Ferratum krediti dizajnirani su kao funkcionalno rješenje koje se može koristiti u bilo koju svrhu. Ferratum usluge temelje se na jedinstvenom modelu koji već godinama na tržištu predstavljaju najbolji oblik financiranja koji pomaže klijentima da gotovinu dobiju na jednostavan i brz način, po najpovoljnijim uvjetima.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.