FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum hr

Usprkos činjenici da se neugodne i stresne situacije mogu javiti bilo kada, na treba gubiti strpljenje jer postoje rješenja koja omogućavaju izlaz iz novčanih briga. Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu Ferratum banka je osigurala dolazak do online financijskih proizvoda klijentima širom sveta. Zahvaljujući porastu potražnje za jednostavnijem pristupu uslugama digitalnog bankarstva ferratum hr je postao lider u sektoru brzog online kreditiranja.

Ferratum hr pomaže korisnicima da pronađu najbolje financijske proizvode

Uspoređivanje različitih ponuda s kreditnog tržišta postala je uobičajena praksa, uzimajući u obzir mnogo konkurentnih proizvoda zbog čega nije uvjek lako prepoznati najbolju opciju. Kada se desi nepovoljna financijska situacija koja sprečava da obaveze budu plaćene na vrijeme ili kada treba hitno tražiti rješenje, ferratum hr nudi izvrsne mogućnosti. Osluškujući potrebe korisnika, ferratum hr kreirao je prilagođena kreditna rješenja što je doprinijelo njihovoj velikoj popularnosti u sektoru financiranja. Pored pouzdanosti, ferratum hr ima veliko iskustvo u sektoru kreditiranja, što klijentima pruža dodatnu sigurnost prilikom ugovaranja i realizacije željenog kredita. Osim ponude atraktivnih kredita, Ferratum hr ima i izvrsne pogodnosti za nove korisnike. Jedna od njih su i beskamatni krediti ferratum hr kod kojih nema dodatnih troškova što je prilično zanimljiva i prikladna opcija za sve koji imaju malo vremena da pronađu kredit koji je odgovarajući.

Ferratum hr – jednostavno, praktično i sigurno

Pojava novih tehnologija ne samo da je utijecala na način rada, već je i doprinijela bržem načinu realizacije bankarskih usluga. Iako smo ranije morali odlaziti u poslovnicu banke kako bismo pristupili različitim bankarskim uslugama, danas je moguće podnijeti zahtjev za ferratum kredit 100% online, iz vlastitog doma, što je brže i prikladnije rješenje. Internet krediti imali su već rastući trend u novije vrijeme, a trenutna situacija s korona virusom utijecala je eksponencijalno na njihov rast. Naime, sve veća potražnja ovog oblika financiranja osigurala je lakši pristup bez odlaska u banku.

Prednosti podnošenja zahtjeva za kredit u banci ferratum hr

Puno je ljudi kojima je potreban dodatni novac uslijed neočekivanih troškova, poput kvara na autu, popravki u domu ili ulaganja u manji projekt. Nema sumnje da u takvim prilikama ferratum hr jedna od izvrsnih opcija koja se nalazi na tržištu. Ferratum banka u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda i usluga, kao što su online krediti, gotovinski krediti, brzi zajam koji nisu namìnjeni za određenu svrhu, za razliku od tradicionalnih bankarskih vrsta kredita koji uglavnom imaju svoju namjenu. Zahvaljujući pojednostavljenom postupku, građani mogu zatražiti kredit putem web stranice ferratum hr i za nekoliko minuta doći do gotovine. Svi financijski proizvodi kojima se može pristupiti na ferratum hr su vrlo traženi zbog svoje fleksibilnosti što ih čini sjajnim rješenjem dostupnim na tržištu.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.