FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum info

Ferratum banka danas je sinonim za brze kredite i transparentno poslovanje. Originalno iz Finske, Ferratum se tokom zadnjeg desetljeća i pol proširio po cijelom svijetu, a dobro poslovanje i pouzdanost tvrtke postavili su ju među vodeće banke u ovom dijelu Europe. Ferratum operira i u Hrvatskoj, a Hrvati imaju priliku iskusiti modernu bankarsku djelatnost među prvima u svijetu. Kako je Ferratum pun inovacija, Ferratum info objašnjava kako funkcionira moderna bankarska djelatnost i koja je uloga samog Ferratuma u trenutnoj bankarskoj revoluciji.

Ferratum info – od klasičnog do online kreditnog poslovanja

Kako se sve više oslanjamo na digitalizaciju svakog postojećeg ekonomskog sustava, tako su banke spremno dočekale promjenu. Dok su neke bolje nego druge, Ferratum info govori o posebnom mjestu Ferratuma u tom spektru. Naime, dok su druge banke postepeno sve više ulagale u online kreditno poslovanje, Ferratum je u startu uvidio prednosti ovakvog modela kreditiranja. Sada, u 2020. godini kad online poslovanje uzima glavnu riječ, Ferratum ima odličnu startnu poziciju kako bi prikupio što više klijenata pod svoju domenu. Ferratum info govori online kreditima kao o budućnosti kreditnog poslovanja, a kako će jedna banka doseći bogatu brojku klijenata? Jednostavno:

Ferratum info – pogodni krediti kao nikad prije

Kreditna ponuda u Ferratum info govori o kreditima s niskim kamatnim stopama i brzom isplatnom. Naravno da će brzina biti ključan faktor razlike između klasičnog i online modela kreditnog poslovanja. Ferratum info ipak ide dalje pa osim što se pozivaju na brzinu isplate, također imaju među ponudom kredite koji ne obvezuju klijenta na nikakve naknade. Krediti po modelu „koliko uzmeš, toliko vratiš“ zvuče nevjerojatno, no služe marketinškoj svrsi Ferratuma. Sada je vrijeme za podizanje online kredita dok su najisplativiji. Tko propusti ovakvu priliku, kasnije će moći samo žaliti. Online krediti koji Vaš ne koštaju ni eura savršeni su za realizaciju nekog Vašeg starog ili novog, privatnog ili poslovnog plana. Ne propustite priliku ugrabiti tako pogodne kredite.

Ferratum info – transparentnost

Ferratum info govori o transparentnosti Ferratumovog poslovanja i svrsi tih pogodnih kredita. To nije nikakva varka, a Ferratum nije poznat kao banka kojoj fali transparentnosti i njihovom poslovanju. Pogodni krediti tu su kako bi se postepeno adaptiralo stanovništvo na online kredite. Ferratum info donosi informacije o eksponencijalnom rastu digitalne ekonomije, a banke nikako ne žele propustiti svoj dio kolača u takvom trendu. Okoristite se pogodnim kreditima dok možete i pričajte svojim unucima jednog dana kako su se krediti dizali u Vaše vrijeme. Zaista, imate li išta za izgubiti?

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.