FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum jamac

U sektoru bankarstva Ferratum je prepoznatljiv po izvrsnom kvalitetu financijskih usluga i inovativnih financijskih proizvoda sa sjajnim prednostima za klijente. Broj financijskih usluga koje nudi Ferratum je ogroman, ali među njima se najviše ističu proizvodi internet bankarstva poput online kredita. Naime, Ferratum je poboljšao način na koji građani mogu doći do novca, nudeći ujedno fleksibilnost, brzinu i transparentnost. Jednostavnije rečeno, ferrattum je ponudio veliki broj online kredita s izuzetno povoljnim uvjetima. Za većinu nenamjenskih kredita manjeg iznosa nije potreban Ferratum jamac, što ovu ponudu čini jedinstvenom na tržištu.

Što treba uzeti u obzir kada je u pitanju Ferratum jamac?

Vjerojatno ste bili u prilici da čujete da je jamac od izuzetne važnosti kada su u pitanju dugoročni krediti. No, za online kredit sa kraćim rokom otplate Ferratum jamac nije potreban zato što je ova financijska institucija razvila poboljšanu uslugu digitalnog bankarstva čime je maksimalno pojednostavila dolazak do gotovine. Ferratum jamac za nenamjenske krediti nije potreban, dok je papirologija znatno manja nego u tradicionalnim bankama. Dakle, Ferratum jamac je obavezan kod velikih kredita. Zahvaljujući sjajnoj praksi poboljšanja proizvoda i usluga koje nudi, Ferratum je omogućio svojim klijentima da lakše ispuni svoje financijske prioritete.

Ferratum jamac za kredit

Kada su u pitanju online krediti, Ferratum nudi veliki broj pogodnosti, a jedna od prednosti ove financijske institucije nalazi se u jednostavnom postupku podnošenja zahtjeva i odobrenja. Imajući u vidu da se sve odvija online, nije potrebno odlaziti u poslovnicu, čime se štedi vrijeme u završavanju cjelog postupka kreditiranja. Još jedna sjajna pogodnost je da Ferratum jamac nije uključen u cijeli postupak što osigurava da klijenti u maksimalno brzom roku dođu do gotovine. Također, Ferratum je omogućio realizaciju svih financijskih proizvoda preko interneta u bilo koje vrijeme i sa bilo kog mjesta, što govori o transparentnosti njihovog pristupa.

Ferratum jamac i pogodnosti online kreditiranja

Zahvaljujući izvrsnoj Ferratum ponudi građani su u mogućnosti da pristupe povoljnim kreditima, lako, brzo i sigurno. Ferratum ponuda je prepoznata kao jedna od najfleksibilnijih u pogledu uvjeta. Kreditu se može pristupiti bilo kada, bez obzira na vrijeme, a posebna pogodnost je što nije potreban Ferratum jamac kada je riječ o manjim novčanim iznosima. Kako bi cijeli postupak online kreditiranja bio što praktičniji Ferratum je omogućio najbolju ponudu, pri čemu nema dodatnih naknada i skrivenih troškova. Ako ste bili u nedoumici u vezi uvjeta i da li je potreban Ferratum jamac, nema sumnje da je ponuda online kredita odlična i isplativa opcija koja pruža potrebnu financijsku potporu.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.