FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt telefon

Zanima li vas najpovoljnija ponuda kredita? Prilagođene Ferratum kreditne linije su najbolja opcija kada se suočavate s neplaniranim financijskim troškovima. Ako imate dodatna pitanja u vezi s odabranim kreditom, Ferratum kontakt telefon dostupan je za sve informacije.

Pronađite kreditnu ponudu koja vam najviše odgovara – Ferratum kontakt telefon

Usporedno s poboljšanom tehnologijom, na kreditnom tržištu razvijale su se i novi modeli financiranja kojima su mnogi pristupili kako bi lakše rješili postojeće novčane problema. Pristup online kreditima u današnje vrijeme predstavlja izvrsnu mogućnost, s’ obzirom sa se ostvare na potpuno jednostavan način. Ova opcija digitalnog bankarstva olakšava pristup financiranju i omogućava pronalazak idealnog rješenja. U tom smislu, Ferratum kontakt telefon osigurao je veću funkcionalnost u pružanju usluge, pridonoseći većem zadovoljstvu kupaca. Uz višegodišnje iskustvo da ispuni sve financijske potrebe korisnika, Ferratum nudi širok spektar rješenja za financiranje.

Ferratum kontakt telefon – Saznajte više o posebnim pogodnostima

Od kako se financijsko online tržište počelo razvijati, na stotine korisnika svakodnevno se prijavljuje za kredite preko interneta. Uz poboljšanu tehnologiju i inovativniji pristup Ferratum bank osigurala je praktičnija rješenja. Podnošenje zahtjeva za kredit nekada je značilo odlazak u financijsku instituciju, obiman birokratski proces i čekanje na odobrenje. Pogodnost pozajmljivanja kod Ferratum bank znači podnošenje zahtjeva preko interneta, a sve dodatne informacije su dostupne na Ferratum kontakt telefonu čime se štedi vrijeme i trud. Prijava za brzi kredit bez napuštanja doma, a novac je na tekućem računu za nekoliko minuta od odobrenja zahtjeva. Dakle, jednostavno, brzo i ugodno.

Ferratum kontakt telefon – za donošenje boljih financijskih odluka

Sve više ljudi je u potrazi za kreditnim institucijama koje nude financijsku potporu, ali se prvo odlučuju raspitati putem telefona. Ferratum bank pruža financijske proizvode i usluge posebno dizajnirane za građane što je doprinijelo boljem i jednostavnijem pristupu gotovini. Zahvaljujući sjajnoj korisničkoj podršci na Ferratum kontakt telefonu korisnicima je omogućeno da dobiju detaljnije informacije i savjete stručnjaka bez dodatnog gubljenja vremena i čekanja. Uz Ferratum kontakt telefon imate jednostavan pristup odgovorima tako da uvijek možete lako dobiti uvid u sve što se odnosi na prijavu, zahtjev, odobrenje i opće uvjete. Usluge Ferratum bank su dostupne svu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što je omogućilo brzi pristup gotovini iz udobnosti vlastitog doma. Ferratum bank kreirala je jedinstvenu kreditnu ponudu i kvalitetnu uslugu pružajući najbolju potporu svojim klijentima

Rješite svoje upite jednostavnije i brže putem Ferratum kontakt telefona

Želite li saznati više o najpovoljnijim financijskim rješenjima i pogodnostima kao što su online krediti i brze pozajmice? Danas više nego ikada pristup boljim financijskim proizvodima i uslugama osigurali su veću uštedu vremena sa papirologijom i doprinijelo većoj transparentnosti. Ferratum kontakt telefon nudi vam pristup svim potrebnim informacijama internet bankarstva. Nastojeći da na sveobuhvatan način ispuni očekivanja klijenata, uz stalne inovacije i poboljšanja Ferratum kontakt telefon ima za cilj pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.