FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt

Ferratum banka je svojim cijenjenim klijentima pružila inovativna rješenja i veliki broj povoljnih financijskih proizvoda. Poznato je da je Ferratum banka je jedna od vodećih u sektoru kreditiranja.

Ferratum kontakt – informirajte se na pravi način

Za mnoge izbor pravog kredita može se činiti prilično stresnim zadatkom. Međutim, uz Ferratum kontakt cijeli postupak je transparentan omogućujući vam uštedu vremena i novca. Kreirali smo jednostavne i praktične bankarske proizvode koji pomažu u realizaciji financijskih potreba svih naših klijenta. Ova vrsta pristupa omogućila je lakši dolazak do fleksibilnijih rješenja. To znači da je korisničko iskustvo postalo ugodnije, učinkovitije i sigurnije uz Ferratum kontakt.

Znamo da je svakodnevni život ispunjen brojnim obavezama zbog čega smo omogućili Ferratum kontakt dostupan 24 časa dnevno, 7 dana u tjednu. Pomogli smo velikom broju klijenata i osigurali transparentnu uslugu s najpovoljnijim uvjetima. Predani smo tome da svi naši financijski proizvodi i usluge ispunjavaju vaša najvažnija očekivanja.

Što vam nudi Ferratum kontakt?

Nekada je podnošenje zahtjeva za kredit podrazumijevao odlazak u banku i razgovor s bankarskim službenikom. Ujedno to je značilo čekanje danima na odobrenje. Ali u današnje vrijeme dobivanje kredita postalo je puno jednostavnije i mnogo manje komplicirano. Zapravo, danas je cijeli postupak moguće obaviti online, za nekoliko minuta. Zahvaljujući svom inovativnom pristupu Ferratum kontakt omogućio je klijentima brzu uslugu, uzimajući u obzir svaku jedinstvenu situaciju.

Ferratum kontakt jednostavno i brzo online

Poznata je činjenica da ljudi žele dolazak do kredita na što jednostavniji način. Uz sve vrste kredita koji stoji stoje na raspolaganju Ferratum kontakt omogućava lakši dolazak do potrebnih informacija i detalja od značaja. Ako razmišljate o uzimanju kredita, pronalazak pravog zajmodavca može vam pomoći da lakše izađete iz financijskih problema. Da bi ste napravili najbolji izbor, Ferratum kontakt stoji vam na raspolaganju.

Za isplativa financijska rješenja Ferratum kontakt

Kao i kod većine odluka u životu, potrebno je dodatno se informirati i saznati više. Kombinacija proračuna uz modernu tehnologiju smatra se idealnim načinom za početak. Feratum banka može vam pomoći da pronađete adekvatnu opciju koja vam najviše odgovara. Omogućili smo da realizirate svoje ciljeve jednostavnije, brže i pružimo profesionalni savjet. Ako ste još uvijek u određenoj nedoumici oko izbora kredita, Ferratum kontakt stoji vam na raspolaganju. Saznajte koji kredit vam najbolje odgovara i kakav je postupak u vezi s podnošenjem zahteva. Ferratum kontakt sada vam olakšava dobivanje kredita, ali također i omogućava stručni savjet koji će vam pomoći i da se izvučete iz duga. Kako bismo vam pomogli u tome, Ferratum kontakt je najprikladniji način da se razmotri adekvatna opcija.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.