FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakti

Bankovni svijet ponekad se čini nevidljivim, no dobro je znati da trenutno doživljava veliku promjenu u smislu načina i metoda poslovanja. Uz velike društvene promjene koje je donio koronavirus, ni banke nisu ostale imune. Kako svijet doživljava procvat u tehnološkom smislu, tako su se i otvorile mogućnosti za razne djelatnosti da se okrenu internetu. Internet trgovine u velikom su rastu po pitanju poslovanja, a sada to čine i banke. Ferratum prednjači među bankama kao pionir internetskog bankarstva, a sve više zadovoljnih klijenata dokazuje koliko je Ferratum sposobna kompanija. Ferratum kontakti također su izloženi putem interneta, a mogu Vam poslužiti kako biste se bolje informirali u vezi poslovanja.

Ferratum kontakti – online krediti kao produkt novog doba bankarstva

Online krediti naročito su postali popularni u posljednje vrijeme, a još jedan nagli uspon doživljavaju s dolaskom koronavirusa kada se digitalizacija potiče u svakoj djelatnosti gdje je to moguće. Ferratum kontakti objasnit će Vam kako funkcioniraju online krediti, a uz ponudu ferratuma, svatko će naći nešto za sebe. Prednosti online kredita dolaze u njihovoj brzini isplate, minimalnom protokolu i izbjegavanju suvišnog gubljenja vremena. Ferratum kontakti putem interneta dat će Vam sve dodatne informacije koje  Vas zanimaju o online kreditima i bankarskom poslovanju Ferratuma.

Ferratum kontakti – transparentnost kao vodeća parola

Transparentnost Ferratuma dovela je kompaniju u status magnatske bankarske grupe. Kad je u pitanju digitalna usluga, Ferratum daleko prednjači pred ostalih bankarskim grupama pa nije ni čudo da je u trenutnoj situaciji Ferratum mogao lako uložiti još više u digitalno kreditiranje. Transparentnost poslovanja u Ferratumu jednostavno su preneseni i u digitalni Ferratum, a na Vama je da isprobate ekspresnost i brzinu Ferratum online kredita. Ferratum kontakti ispričat će Vam detaljnije o transparentnosti firme.

Ferratum kontakti – posebne ponude

Kod informiranja oko Ferratuma, posebno je bitno uhvatiti prilike koje Ferratum daje s vremena na vrijeme. Čak i mogućnost podizanja novca bez bankovnih troškova lako će privući široku klijentelu, a Ferratum kontakti pomoći će Vam da o tome doznate na vrijeme. Informiranje je danas ključno, a dovoljno je čak držati oprez na novostima na stranicama Ferratuma. Ferratum kontakti pomoći će Vam upoznati se s posebnim ponudama, a neovisno o tome trebate li brzi online kredit velikog razmjera koji planirate dugo otplaćivati; ili kredit na malo koji možete otplatiti u roku od 30 dana, Ferratum ima sve za Vas. Sve što je potrebno je da se i sami upoznate s prednostima online kredita i Ferratumovog poslovanja. Dugogodišnji klijenti to jako dobro znaju.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.