FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kredit

Vremena se mijenjaju i tradicionalna vrsta kredita više nisu jedina opcija koja se nudi na tržištu. Ako vam je brzo potreban kredit, na internetu možete vidjeti dostupne mogućnosti i razmotriti onaj koji je najadekvatniji. Ako volite praktičnost, Ferratum kredit omogućava pristup brzoj gotovini. Ferratum banka osnovana je 2005. godine i danas se smatra najpouzdanijim zajmodavcem jer klijentima nudi najbolje kreditne proizvode i usluge.

Prijavite se za Ferratum kredit putem interneta

Raznovrsna ponuda financijskih usluga koje se nalazi na tržištu predstavlja odličan način da se nađe izlaz iz problema i novčanih briga. Ujedno, razumijevanje jedinstvenih karakteristika kredita može doprinijeti lakšem prepoznavanju najadekvatnije opcije. Imati povoljnu mogućnost financiranja odnosno kreditne linije ključno je da bi bilo u skladu s potrebama savremenog potrošača. Ferratum kredit omogućava brz i jednostavan dolazak do gotovine, bez složenih birokratskih procesa i čekanja. Povoljan kredit kao što je Ferratum kredit posjeduje niz prednosti i jedinstvenih karakteristika. Kada je riječ o troškovima, Ferratum kredit ima niže kamatne stope što osigurava manji mjesečni trošak u otplati. Čak i ako je i vaš kreditni rejting manji od savršenog uvjek se može prijaviti za Ferratum kredit online.

Ferratum kredit – Pristupite gotovini brzo i jednostavno

Poznata kao jedna od najbrže rastućih financijskih institucija u posljednjih nekoliko godina, Ferratum banka daje prednost sigurnosti i svakodnevno nastoji pomoći klijentima u pronalaženju najpovoljnijih kredita. Dakle, ako tražite veću isplativost i transparentne uvjete Ferratum kredit je idealno rješenje znatno superiornije od ostalih na tržištu. Ferratum kredit online spada u jednu od najfleksibilnijih opcija jer se može koristiti za gotovo sve, bilo da je riječ o pokrivanju neplaniranih izdataka, vraćanju dugova, godišnjem odmoru ili dodatnoj financijskoj potpori. To znači da nema čekanja, odlaska u poslovnicu i složene birokratske procedure.

Što treba uzeti u obzir pre prijave za Ferratum kredit online

Ferratum kredit postao je sve konkurentniji, jer posjeduje brzinu i jednostavnost, što je i razlog zašto se većina građana odlučuje za ovaj vid pozajmljivanja. Ferratum banka se pridržava odgovornog kreditiranja kako bi pružila pouzdana i sigurna financijska rješenja. Osim transparentnosti, kod Ferratum kredita nema dodatnih naknada, što je izvrsna pogodnost kada vam je potreban povoljan kredit bez skrivenih troškova. U zavisnosti koliki je iznos kredita, to će odrediti vašu otplatu i kamatnu stopu. Među najtraženijim je Ferratum kredit online koji je s kraćim rokom otplate, a u ponudi su – brzi gotovinski krediti, online brzi krediti, kao i širok spektar zajmova. Da bi ste se prijavili za Ferratum kredit, ne morate čekati satima u poslovnici i ispunjavati složena dokumenta, jer je cijeli postupak 100% online. Nakon podnošenja zahtjeva preko interneta i odobrenja, novac je na tekućem računu za 15 minuta.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.