FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum money

Svakodnevica mnogih ljudi ispunjena je nepredviđenim događajima i situacijama koje zahtijevaju dodatnu novčanu potporu. Upravo u takvim slučajevima Ferratum money postao je najbolji način da se izbjegnu veći problemi. Ova vrsta financiranja većinom se koristi za pokrivanje manjih troškova i smatra se vrlo isplativom opcijom.

Ferratum money – digitalno pozajmljivanje

U nastojanju da ispuni očekivanja korisnika u sektoru financiranja, Ferratum je ponudio praktičnija rješenja. Kroz ponudu različitih financijskih proizvoda, s rokom otplate od 30 dana i do 10 godina, Ferratum je omogućio mnogo veću slobodu, kako u smislu uvjeta, tako i po dizajniranim rješenjima prilagođenim okolnostima korisnika. Ono što karakterizira sve Ferratum proizvode je njihova jednostavnost, brzina i 24 sata dostupnost online. Kada je riječ o Ferratum money to je financijska opcija koja građanima omogućava neposredan pristup gotovini. Naime, građani mogu izabrati između velikog broja proizvoda, poput kratkoročnih kredita, online pozajmica i brzih zajmova.

Jedinstvena ponuda na tržištu Ferratum money

Dobivanje kredita u većini slučajeva podrazumijeva postupak koji traje nekoliko dana. Ali, postoje trenuci kada je novac odmah potreban bez čekanja. Kao najbolji odgovor na takvu situaciju, Ferratum money osigurava pristup gotovini nakon nekoliko minuta. Uzimajući u obzir da je riječ o usluzi digitalnog bankarstva ovaj oblik financiranja postao je jedan od najprilagođenijih za korisnike. Ako razmišljate o efikasnom načinu financiranja, Ferratum money na tržištu predstavlja jedno od najboljih rješenja. Novčani iznos koji se mogu pozajmiti preko opcije Ferratum money podrazumijevaju širok raspon i tu se mogu pronaći krediti od 300 do 3 000 kn uz fleksibilno razdoblje otplate.

Ferratum money – za jednostavnija financijska rješenja

Pronalaženje idealnog financijskog rješenja u današnjem vremenu postalo je više nego nužnost. Iako Ferratum money odlikuje brzina i jednostavnost, nije suvišno znati neke od glavnih aspekata kako bi se bolje razumjela ova popularna financijska opcija. S’ s obzirom na to da Ferratum money spada u jedinstvenu ponudu na tržištu, građani mogu pozajmiti manje iznose i lako upravljati otplatom. Uz to, jedna od glavnih prednosti zbog kojih je Ferratum money toliko tražen jeste brzina u ispunjenju očekivanja podnositelja zahtjeva i cjelokupan koncept financiranja koji ne zahtjeva dugo vrijeme čekanja.

Ferratum money – transparentno i brzo

U potrazi za najboljim načinom financiranja mnogi žele odabrati najprikladniju opciju koja podrazumijeva fleksibilnost, transparentnost i brzinu. Ferratum money spada u jedan od inovativnijih opcija koja osigurava dolazak do kredita prema najvažnijim potrebama korisnika. Koncept Ferratum money omogućava svima da odmah dođu do novca, zahvaljujući najprije fleksibilnosti postupka i jednostavnom načinu otplate. Istovremeno, Ferratum money nudi izlaz i neugodnih situacija poput nepredviđenih izdataka i troškova.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.