FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum poslovnice

Koliko posudiš, toliko vratiš – Ferratum poslovnice

Najpopularnija i najtraženija kreditna akcija je beskamatni kredit ali do određenog iznosa, na tri mjeseca. Sve informacije o ovom beskamatnom kreditu za nove korisnike sve informacije imaju sve Ferratum poslovnice. Informirajte se i iskoristite ovu nevjerojatnu mogućnost i priliku da koliko posudite, toliko i vratite i ni lipu više. Naravno, na službenim web stranicama Ferratum poslovnice predstavljaju i svoje ostale kreditne pakete, vrste zajmova i pozajmica, kao i povremene i privremene pogodnosti. Kreditni kalkulator vam pomaže izračunati sve kamate i mjesečnu ratu otplate na izabrani iznos kredita i određeni rok otplate. Sve Ferratum poslovnice nude i korisničku podršku za sve korisnike.

Brzi gotovinski krediti – Ferratum poslovnice

Online krediti su uvijek brzi gotovinski krediti. Pažljivo pratite sve novosti u ponudi kredita i zajmova, jer Ferratum poslovnice redovito ažuriraju i osvježavaju svoje stranice. Nemojte propustiti povoljne akcije i povremene i privremene pogodnosti. Pratite sve obavijesti i promjene, da vam ne promakne neka povoljna prilika. Svi krediti i pozajmice Ferratum poslovnice su kratkoročni na rok od 15 – 365 dana i svi su online. Korisnicima je uz sve ostale kreditne uvjete najvažnija brzina isplate. Zatraženi kredit Ferratum poslovnice obrađuju odmah, bez čekanja, a odmah nakon odobrenja slijedi isplata na vaš bankovni račun. Tako u samo 15 minuta dobijate novac koji vam je nužno potreban.

SMS zajmovi – Ferratum poslovnice

Mladi ljudi posebno vole mogućnost SMS pozajmica jer ih kad zatrebaju brzu gotovinu mogu dobiti običnom SMS porukom, ma gdje u tom trenutku bili. Ta, SMS pozajmica je posebna pogodnost Ferratum poslovnice dostupna svim vlasnicima pametnih mobitela. To je ujedno i najbrža pozajmica u sektoru kreditiranja. Sve informacije o SMS kreditiranju su na istaknutom mjestu Ferratum poslovnice. Informirajte se prije nego iskušate neki novi paket, a ako zapnete, uvijek možete zatražiti pomoć korisničke podrške. Sve Ferratum poslovnice detaljno opisuju sve vrste kredita i zajmova, kao i uvjete kreditiranja. Kada jedanput isprobate SMS pozajmicu, drugi put će vam to već biti rutinski postupak.

Kupi jamstvo – Ferratum poslovnice

Iako oko cijene jamstva za kredit vladaju kontroverze, ipak je većina zadovoljna što takva mogućnost postoji, jer je to često jedini način da dobiju kredit. Sve Ferratum poslovnice nude opciju „kupi jamstvo“, jer je danas pronaći jamca skoro pa nemoguća misija. Naravno, ako imate neka svoja jamstva da će ona biti procijenjena, uvažena i prihvaćeno. No, ako nemate jamstvo, ne možete naći jamca, a hitno trebate kredit, bit ćete zadovoljni što Ferratum poslovnice nude opciju „kupi jamstvo“, jer je to jedini način da dođete do hitne gotovine. Sreću čine male stvari, a kupnja jamstva je velika mogućnost da uklonite malu zapreku na putu realizacije kredita, koja se zove jamac.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.