FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum pozajmice iskustva

Brzina kreditne procedure – Ferratum pozajmice iskustva

Najbrže pozajmice su Ferratum pozajmice, o tome svjedoče  iskustva svih korisnika. Brza prijava, odobrenje i isplata i sve to online, to se sviđa svim korisnicima. U 15 godina poslovanja Ferratum je tehnički doveo do savršenstva brzo dobivanje pozajmice i svi korisnici imaju samo pozitivna iskustva. Nakon registracije slijedi jednostavan proces koji svatko može slijediti i sve je gotovo u svega par klikova, samo treba čitati i slijediti korak za korakom. Zavidna brzina Ferratum pozajmice, sigurna i ekspresna isplata odmah po odobrenju, tehnička pomoć ako vam zatreba, sve to je dio pozitivnog  iskustva svih korisnika naših pozajmica.

Jednostavnost, bez papirologije – Ferratum pozajmice iskustva

Pozajmica bez papirologije, samo ono osnovno, bez suvišnih pitanja i bez nekih dodatnih, kompliciranih uvjeta, bolje nema i ne može. Za pozajmicu trebate samo osobnu iskaznicu, OIB i vašu bankovnu karticu, to je sve što Ferratum pozajmice traže, takva su iskustva svih dosadašnjih korisnika. SMS pozajmice su još jednostavnije i još brže. Kada se doda da ne morate nikuda ići da pozajmicu zatražite i dobijete sa svog kućnog računala ili svog pametnog telefona, ma gdje bili u trenutku zahtjeva za posudbom gotovine, Ferratum pozajmice nemaju premca, a iskustva moraju biti pozitivna. A ne trebate ni jamce, bilježnike, žigove i potpise, pa, jednostavnije ne može biti.

Beskamatne pozajmice – Ferratum pozajmice iskustva

Beskamatne pozajmice su velika nepoznanica, a i nevjerica u kreditnom sektoru, no, one postoje, uvjerite se sami. Mogućnost podizanja Ferratum pozajmice bez ikakvih kamata, troškova i naknada je jedinstveno iskustvo zato jer nigdje drugo ne možete dobiti beskamatne pozajmice. Zvuči kao dar i zapravo i jest velikodušni dar dobrodošlice novim korisnicima. Zato taj dar trebate objeručke prihvatiti ako prvi puta tražite Ferratum pozajmice, a svoja iskustva o beskamatnoj pozajmici možete prenijeti svojim prijateljima i znancima dok sumnjičavo vrte glavom na samu ideju beskamatne pozajmice. Širite svoja pozitivna iskustva svima koji trebaju hitne pozajmice.

Služba za korisnike – Ferratum pozajmice iskustva

Novim korisnicima uvijek zatreba poneki savjet ili bar tehnička pomoć u snalaženju na službenim web stranicama Ferratum pozajmice, a iskustva i povratne informacije su odlične. Ljubazna i uvijek dostupna služba za korisnike novim korisnicima strpljivo i stručno pomažu da što brže ovladaju svim koracima za sigurno online bankarenje. Kada krenete sa svojim prvim zahtjevom za Ferratum pozajmice, niste prepušteni sami sebi, u svakom trenutku, ako zapnete možete kontaktirat help centar i netko će vam pomoći, a ubrzo ćete imati dovoljno iskustva da ćete se rutinski snalaziti i sami. Sva pitanja imaju odgovor, samo ih treba postaviti i svaki problem je rješiv, samo pomoć treba zatražiti.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.