FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum radno vrijeme

Treba vam brzo gotovina? Ferratum krediti su najbrži dostupan način da do novca dođete u toku istog dana. Da bi klijentima pružili više mogućnosti i bolje korisničko iskustvo 24 sata dostupnost i Ferratum radno vrijeme učinili su dostupnijim usluge i proizvode prema mnogobrojnim zahtjevima.

Saznajte koje je Ferratum radno vrijeme poslovnice?

Online bankarstvo je postalo sve važniji deo svakodnevnog života, budući da nudi održiva i znatno jednostavnija rješenja financiranja. Svi znamo da je vrijeme izuzetno dragocjen resurs posebno u pogledu financijskog blagostanja kome se teži. Srećom, poboljšanje financijskog života uz pravi izbor kreditne usluge više nije komplicirano ni složeno. U nastojanju da pruži prioritet svim klijentima Ferratum radno vrijeme i 24 časa online dostupnost olakšavaju rješavanje financijskih problema u hitnim situacijama. Osim što osigurava lak pristup novcu u slučaju većih troškova i izdataka, Ferratum banka omogućava pristup novcu za 15 minuta.

Sve što vam treba na jednom mjestu – Ferratum radno vrijeme

Izbor kredita u pouzdanoj banci uvijek je izvrstan oslonac koji pomaže u upravljanju financijama. Ferratum banka je prepoznatljivih na financijskom tržištu i omogućila je da postupak prijave i odobrenja bude jednostavan, bez složenih postupaka i obimne birokratske procedure. U isto vrijeme 24 sata online dostupnost i Ferratum radno vrijeme osigurali su mnogo bolji pristup kreditima i zajmova što je znatno pojednostavilo financijski život.

Ferratum radno vrijeme radnim danima

Prilikom prijave za kredit, tradicionalni zajmodavci analiziraju sve aspekte vašeg kreditnog rejtinga i mnogih drugih faktora od kojih će zavisiti odobrenje. No, ono po čemu se razlikuje Ferratum banka je da postupak za podnošenje zahtjeva podrazumijeva minimalne uvjete. Budući da su Ferratum krediti dizajnirani da omoguće brz pristup odobrenju i isplati, zahtjev možete predati online. Koji god cilj imate, vjerojatno vam je potrebna dodatna financijska potpora da bi ste ga postigli. Hitno vam treba gotovina za popravku auta, imate neplanirane izdatke ili se želite riješiti starih dugova? Koncept dobrog financijskog plana i izbor pravog kredita omogućava dolazak do savršenog rješenja. Uz Ferratum kredite i pozajmice možete pristupiti gotovini za 15 minuta nakon odobrenja.

U koje Ferratum radno vrijeme se može predati zahtjev za kredit?

Fleksibilnija rješenja i inovacije u sektoru bankarskih usluga potakle su lakši dolazak do rješenja i isplativijih kreditnih opcija. Uz višegodišnje iskustvo u radu Ferratum banka omogućila je da se pronađe pravo rješenje kod različitih financijskih izazova. S ciljem da omogući inovativna i održiva rješenja utemeljenim na većoj učinkovitosti Ferratum radno vrijeme i online dostupnost 24 časa dnevno, 7 dana u tjednu. Ferratum radno vrijeme je prilagođeno potrebama korisnika što je omogućilo dolazak do naprednijeg financiranja i boljih rješenja. Ako želite predati zahtjev za kredit i doći u toku istog dana do gotovine, Ferratum radno vrijeme za obradu zahtjeva je od 07h do 19h svakog radnog dana. Ali ako zahtjev predate u popodnevnim časovima odobrenje i isplata na tekući račun je u toku narednog radnog dana.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.