FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum Zagreb

Ferratum grupa velika je bankovska grupa koja operira u preko 25 zemalja svijeta. Hrvatska je također ubrojena u te zemlje, a Ferratum Zagreb nudi svoje usluge i građanima u našoj zemlji. Ferratum je poznat kao vodeća bankovna grupa u polju digitalizacije pa nije ni čudo da sve više klijenata bježi u Ferratum. Neovisno o tome trebate li ovaj ili onaj kredit, Ferratum Zagreb uvijek će imati rješenje za Vas. Postanite i vi dio Ferratum obitelji i odaberite pouzdanog i kvalitetnog financijskog partnera čiji imidž uključuje transparentnost, pouzdanost i profesionalnost. Ferratum Zagreb najbliži Vam je u tom pogledu, a krase ga iste kvalitete.

Ferratum Zagreb – svijet kredita

Ferratum Zagreb daje pogodne kredite za svoje članove. Stariji članovi konstantno dobivaju suludo isplatljive ponude kredita kojim Ferratum svoje klijente nagrađuje. Novi klijenti u Zagrebu također su nagrađeni, a ponude uključuju čak i male kredite bez bankovnih troškova. Uzmeš 3, vratiš 3 i gotovo. Ferratum Zagreb omogućit će Vam da vidite kreditno poslovanje u novom svjetlu, a male ponude za nove članove idealne su ako ste još friški u svijetu kreditnog poslovanja. Ferratum Zagreb bit će Vaš najvjerniji partner za sve bitne financijske odluke u životu, kao i stalni oslonac u vremenima kad treba euro više.

Ferratum Zagreb – digitalizacija kao odgovor na koronavirus

U svijetu koji je pogođen pandemijom virusa, ekonomija mora naći način da se održi. Ta činjenica pogađa svaki ekonomski sektor pa tako i onaj financijski. Banke u vrijeme krize morale su naći alternativne načine da održe ritam poslovanja na što bližem nivou kao prije 2020. godine, a neće svakome to poći za rukom. Srećom, Ferratum Zagreb kao dio velike Ferratum grupe ima odgovor i na ovo izazovno vrijeme stoga se bankovna komunikacija i transakcija počinje rapidno prebacivati na online model. Uz digitalno poslovanje s Vašim financijskim partnerom, nećete samo brže dobivati kredite bez dugih zastajkivanja već se i ponašati odgovorno prema cijelom društvu. Ferratum Zagreb dobro je odgovorio na izazove 2020. godine.

Ferratum Zagreb – budućnost financijskog sektora?

Kao vodeća banka u digitalizaciji sustava, Ferratum grupa, pa tako i Ferratum Zagreb mogli bi postati svojevrsna budućnost bankovnog poslovanja u svijetu. Uz situaciju koja ne pokazuje svoju zalaznu fazu još za sada, moguće je da ćemo iz perioda korone naučiti koliko se možemo osloniti na blagodati modernog doba. Bankovne transakcije i dogovori idu prema logističkoj reduciranosti, kao i ostale djelatnosti. Produkt takvog društvenog razmišljanja mogao bi nas odvesti u neko novo, neprepoznatljivo doba ležernosti i brzih usluga.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.