FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zahtjev

Ferratum je kreditna kuća koja je izgradila zavidnu reputaciju tokom svog poslovanja u Hrvatskoj. Danas brojni građani biraju Ferratum kao svog financijskog partnera upravo zbog profesionalnosti kuće, njene ažurnosti u rješavanju problema, brzine i provedbi kreditnog procesa i drugo. Ferratum zahtjev za kredit ne traži od Vas brojnu papirologiju i dane izgubljene u poslovnicama. Ferratum je maksimalno simplificirao zahtjeve za kredit. Ferratum zahtjev za kredit promijenit će Vaše mišljenje o kreditnom poslovanju. Trk u Ferratum po najbolji kredit i nećete birati nikoga drugoga – nikad više! Uvjerite se u profesionalnost Ferratuma već danas, a 2020. godina posebno je stavila Ferratum na pijedestal najboljih financijskih partnera u Hrvatskoj.

Ferratum zahtjev za kredit ne traje ni minutu više od potrebnog!

Ono što Ferratum čini drukčijim od drugih je upravo njihovo ustrajanje u ponudi online kredita. Dok su druge banke takav model kreditiranja smatrale primitivnim i lošim, Ferratum je ulagao velika sredstva u razvoj online kredita. Zato se Ferratum zahtjev za kredit danas razlikuje od zahtjeva u drugim bankama. Ferratum neće uzeti ni minutu više Vašeg vremena od potrebnog, a potrebno je samo poslati zahtjev za kredit i pričekati. Nema više dugih posjeta poslovnicama i dodatnog čekanja na kredit da sjedne račun. Uz Ferratum garantirani su Vam brzi krediti i ažurno poslovanje ove kreditne kuće!

Ferratum zahtjev za kredit dolazi s posebnim pogodnostima!

Ferratum ne daje kredite samo kao takve. U Ferratumu ćete ostvariti i dodatne pogodnosti ukoliko tamo podižete svoj kredit – nema dodatnih provizija i naknada koje druge banke vješto sakriju pri inicijalnom sastanku. Ferratum zahtjev za kredit obavite online i čekate na svoj novac – nema dodatnih procedura koje će druge banke naplatiti. Isprobajte novi online model kreditnog poslovanja, posebno značajnog u 2020. godini. S pojavom koronavirusa banke su se morale prilagoditi, a banka koja je do sada već ulagala u online model najviše je profitirala – to je naravno, Ferratum!

Ferratum zahtjev za kredit moguć je i u vrijeme globalne pandemije!

Online model kreditiranja ne obuhvaća društvene kontakte kojima riskirate širenje zaraze. Sada se krediti podižu od doma! Ferratum zahtjev za kredit ispunit ćete baš iz udobnosti svoje sobe. Kreditno poslovanje svakako proživljava tranziciju na digitalno poslovanje. Premda se na tome radilo i ranije, danas je bitnije više nego ikad da banke što više poslovanja presele online. Priključite se banci koja je prva mislila na to! Ferratum je odgovorna banka koja je ulagala u ovaj model godinama, sada je vrijeme da pokažu što mogu. Uključite se u mnogobrojnu obitelj Ferratuma i ostvarujte kredite po najboljim uvjetima!

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.