FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratumbank hr

Prilikom donošenja financijske odluke važno je biti dobro informiran, posebno u vezi s brojnim detaljima poput izbora zajmodavca, uvjeta i praktičnosti usluge. Krediti ferratumbank hr su jedinstveni za svaku situaciju, kreirani prema različitim potrebama i željama klijenata.

Kakve pogodnosti kreditiranja pruža ferratumbank hr?

Iako postupak kreditiranja obično nije toliko kompliciran koliko se to čini, razumljivo je da mnogi građani žele brzu i praktičnu uslugu. Jedno od uobičajenih razmatranja koje je prisutno prilikom financiranja je donošenje odluke između tradicionalne banke i internet zajmodavaca. Krediti kod tradicionalnih banki zahtijevaju odlazak u poslovnicu u okviru radnog vremena i duži postupak čekanja. Ovo može viti korisno prilikom podizanja kredita poput stambenih koji podrazumijevaju veći novčani iznos. Kada je riječ o online zajmodavcima, kao što je ferratumbank hr ovdje postoji niz komponenti koje olakšavaju dolazak do novca, jer nema fizičkog odlaska u poslovnice, ni opsežne birokratske procedure. Internet krediti koje nudi ferratumbank hr omogućavaju brojne pogodnosti, poput brzine, transparentnosti i fleksibilnosti. Istovremeno, to znači da u bilo kom trenutku možete pristupiti ferratumbank hr kreditu, a na raspolaganju su jedinstvene ponude prilagođene vašim okolnostima. Osim toga, korisnici mogu uživati u svim pogodnostima brzog podnošenja zahtjeva, pri čemu je novac na tekućem računu u toku 15 minuta. Ako tražite najpovoljnije rješenje, na web stranici ferratumbank hr možete pogledi cjelokupnu ponudu kredita i zajmova s izuzetno povoljnim uvjetima.

Do boljih financijskih odluka uz ferratumbank hr

Ferratumbank hr je deo Ferratum grupe jedne od najpoznatijih finskih kompanija koja nudi financijske usluge u vidu kredita i zajmova putem interneta. Svojim klijentima ferratumbank hr omogućava pristup velikoj broju kreditnih linija za bilo koju svrhu i na rate, uz vrlo povoljne uvjete. Usluge ferratumbank hr su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu što je inovativno rješenje za svakog tko želi brz i jednostavan pristup kreditu. Krediti ferratumbank hr su najjednostavnija opcija u slučaju neplaniranih troškova. Ako imate hitne izdatke zbog kvara na autu ili popravki u domu, ferratumbank hr može vam pomoći da do novca dođete kad vam je najpotrebniji. Još jedna izvanredna prednost koju pruža ferratumbank hr je ta što možete bolje organizirati svoj financijski život, posebno onda kada je potrebna dodatna novčana potpora. Ferratumbank hr na potpuno pouzdan i siguran način nudi najbolju uslugu i isplatu kredita u okviru 15 minuta na tekući račun, bez komplikacija i složenog birokratskog postupka.

Ferratumbank hr – krediti s najpovoljnijim uslovima

Izbijanje pandemije utijecalo je u ogromnoj mjeri na finansijsku likvidnost, ali istovremeno promjenilo kreditne uvjete brojnih bankarskih institucija povećavajući zahtjeve za klijente. Međutim, ferratumbank hr ostala je jedna od najkonkurentnijih na tržištu uz vrlo povoljne kredite koji odgovaraju trenutnim okolnostima korisnika. Uz takav pristup, ferratumbank hr je pokazala da nudi održiva rješenja za građane, uz više fleksibilnosti i transparentnosti. Ako planirate zatražiti gotovinski kredit online ili brzu pozajmicu, ferratumbank hr ima najbolju ponudu za vas. Na web stranici ferratumbank hr nalazi se cjelokupna ponuda kredita, kao i kalkulator uz pomoć koga možete izračunati iznos koji treba vratiti što će znatno pojednostaviti vašu odluku.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.