FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratumbank

Znamo da svako želi pronaći najbolji mogući kredit brzo i jednostavno. Ako ste novi korisnik Ferratumbank usluga, osigurali smo jednostavan uvid u dostupne ponude kako bi ste donijeli ispravnu odluku. Pomažemo vam da pronađete pouzdano rješenje, bez dugog čekanja i bez komplicirane procedure. Kao vodeća financijska institucija, Ferratumbank ne podrazumijeva dugotrajan postupak prilikom dobivanja kredita, već osigurava jednostavan pristup uz minimalne uvjete.

Više o Ferratumbank

Ferratumbank predstavlja jednu od vodećih na kreditnom tržištu koju odlikuju inovativan pristup i širok spektar financijskih proizvoda. Kao deo Ferratum grupe, Ferratumbank danas je prisutna u više od 25 zemalja širom sveta. Svoje poslovanje, Ferratumbank je proširila na azijsko pacifičku regiju, Afriku, Južnu i Severnu Ameriku. S više od 15 godina iskustva u pružanju kreditnih usluga i s oko 2 milijuna klijenata, Ferratumbank je uspostavila širok spektar proizvoda i usluga prilagođenih jedinstvenim potrebama tržišta. Ferratumbank učinila je bankarstvo mnogo lakšim i pružilo pojedincima širok izbor proizvoda i veću mogućnost u boljem upravljanju novcem. Posvećena pružanju pristupačnih proizvoda frratumbank je lider u financijskim uslugama, nudeći adekvatna i održiva rješenja. Učinkovito vodstvo i dostupnost 365 dana u godini osigurali su da Ferratumbank ostane na samom vrhu uz praktična i održiva rješenja.

Kakva je ponuda u Ferratumbank?

S nastojanjem da pomogne svim klijentima koji traže kratkoročno ili dugoročno financiranje putem kredita, Ferratumbank omogućila je manje složen postupak, uz veću fleksibilnost i brzinu. S odličnom reputacijom u sektoru kreditiranja, Ferratumbank osigurala je pružanje najbolje kreditne usluge s odobrenjem za samo 15 minuta. Ferratumbank pomogla je velikom broju klijenata da lakše rješe problem sa finansijama, izađu iz dugovanja i nepredviđenih izdataka. Ono po čemu se Ferratumbank izdvaja od drugih je kvaliteta usluge i jasno definirani troškovi, pri čemu nema skrivenih ili dodatnih naknada.

Prednost Ferratumbank kredita i zajmova

Da bi ste pristupili rješenjima za brz novac, Ferratumbank nudi najbolje. Ono što Ferratumbank usluge čini ugodnijim je što se možete prijaviti za kredit bez napuštanja doma. Ne morate odlaziti u poslovnicu niti donositi obimnu papirologiju, jer su Ferratumbank usluge 100% online. Cjelokupan proces se odvija putem interneta, uz korištenje računara, mobilnog telefona ili tableta. Vaš zahtjev za Ferratumbank kredit se obrađuje za nekoliko minuta, nakon čega se novac uplaćuje na tekući račun. Nudimo gotovinski kredit, Ferratumbank zajam, brzi online kredit, online pozajmice i veliki broj ostalih kreditnih usluga.

Ferratumbank – Pouzdano i brzo

Ferratumbank postavila je održiva financijska rješenja za klijente što je čini jednom od najboljih na postojećem tržištu. Istovremeno, Ferratumbank je osigurala pristupačne i transparentne uvjete kod svih svojih financijskih proizvoda. Zahvaljujući prilagođenom pristupu, Ferratumbank osigurala je širok spektar kredita prema neposrednim potrebama klijenata. Uzimajući u obzir napredak i inovativnost u području digitalne tehnologije, Ferratumbank postala je jedna od najpopularnijih financijskih institucija na tržištu.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.