FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratumm

Da će se mala finska banka razviti u financijskog giganta u roku od 20 godina nitko nije imao pojma. Ipak, Finci kao i inače, postavljaju se kao prvaci u svakom obliku biznisa gdje su tehnološke inovacije moguće za implementirati u sustav poslovanja. Kako sve kreće prema digitalizaciji, tako su se i banke našle pred izazovom da zadovolje nove potrebe tržišta. Ferratumm je to vrlo brzo uočio i počeo na vrijeme ulagati i digitalni oblik poslovanja kako bi kasnije profitirao. Ferratumm nudi najpogodnije kredite online, a razlog zašto su ti krediti tako dobri objasnit ćemo u članku.

Ferratumm – skretanje prema digitalizaciji u okolnostima koronavirusa

Kako je koronavirus natjerao cjelokupno društvo da smanji društvene kontakte, tako je ostavio prostora da se ti neispunjeni kontakti ostvare negdje drugdje: online chat i dating aplikacije postale su još više popularne, gaming industrija je u naglom porastu, a bilo je pitanje vremena kad će i banke uhvatiti ritam koji je donio virus. Skretanje prema digitalizaciji potiče se u ovakvim okolnostima, a oni koji su najprije ulagali u sektor digitalnog poslovanja dobivaju bolji start sada kad to postaje od vitalnog značaja. Ferratumm je spremno dočekao društvenu promjenu i radi na tome da kapitalizira od toga, usputno dajući prilike svakodnevnom čovjeku

Ferratumm – prilika koja se sada nikako ne propušta – online krediti!

Online krediti Ferratumma potiču stanovništvo da više kredita podižu online. Ferratumm to uspjeva osigurati tako da ponuda kredita bude nevjerojatno pogodna, ako ne i nezamisliva. Online krediti koji imaju kratki rok otplate, niske kamate i nemaju nikakvih bankovnih troškova su super. Oni koji imaju 0 naknada su nevjerojatni! Da, baš tako. Kako bi naveo društvo da počne što više kredita podizati online, Ferratum je dao ponudu apsurdno jeftinih kredita gdje čak ne plaćate kamate već vratite koliko ste i uzeli. Naravno, to vrijedi samo za male kredite, ali pomaže da shvatite koliko se potencira online kreditiranje u ovim vremenima.

Ferratumm – revolucija kreditnog poslovanja

Ponuda ovakvo isplativih kredita navest će velik broj ljudi da uzmu kredit koji će moći bez problema vratiti. Banka neće financijski zaraditi na takvim kreditima, tu su pobjednici samo klijenti, no navest će klijente da shvate da je kreditno poslovanje online savršeno pouzdano i transparentno. Ferratumm sudjeluje u revoluciji bankarske djelatnosti, ako ju i ne predvodi. Ne propustite se uključiti u ovaj trend i podignite najisplativiji kredit kojeg ste vidjeli. Pametno ulaganje u financijskog partnera osigurat će i Vama bolje sutra kad su u pitanju financije.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.