FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Je li internetsko bankarstvo sigurno?

Internetsko bankarstvo je usluga koju pružaju sve banke

Internet je ušao u sve pore ljudskog života, a online bankarstvo su uvele prvo banke, ali tek za plaćanje usluga i roba i transfer novca s računa na račun. Pravo internet bankarstvo je na pravi način zaživjelo tek s pojavom nebankarskih kreditnih kuća koje posluju već dvadesetak godina u cijelom svijetu. Staro internetsko bankarstvo je usluga koju pružaju sve banke, ali tu uslugu svi klijenti banke moraju posebno ugovoriti s bankom i ona se plaća.

U novije vrijeme internetsko bankarstvo “B” generacije, koje omogućava puno više radnji polako i oprezno uvode i banke, no još uvijek za većinu stvari vezanih za kreditnu politiku banke ipak morate otići u banku, kao i sve drugo vezano uz papirologiju i potpise. Ako želite odobrenje za dopušteni minus morate ga sklopiti u banci i vlastoručno potpisati, ne možete ga ni zatražiti ni dobiti online putem. Kod izdavanja novih kartica neke banke će vam poslati novu karticu, a druge inzistiraju da je podignete u banci.

Internetsko bankarstvo bilježi manje prijevara od bankomata

Nekada su naoružani pljačkaši banaka pljačkajući dovodili u pitanje i pohranjeni novac i ljudske živote, a internetske pljačke barem ne prolijevaju ljudsku krv. Iako još ima građana koji su rezervirani prema internetskom bankarstvu, statistike pokazuju da internetsko bankarstvo bilježi manje prijevara od bankomata, jer je bankomat lakše opljačkati, sva sreća da većina banaka na vrijeme uoči takve manipulacije sa raznim snimačima pomoću kojih kradljivci obično pokušavaju isprazniti vaš račun odmah nakon što ste vi podigli novac.

Imućni ljudi i veliki poslovni subjekti su češća meta internetskih financijskih prijevara, obični građani su uglavnom kriminalcima tog kalibra nezanimljivi i beskorisni. Internetsko bankarstvo je uglavnom vrlo korisna i sigurna bankarska usluga jer štedi vaše vrijeme, financijski transferi su brzi i sigurni, a mobilna tehnologija omogućava da u svoj račun ulazite samo otiskom prsta što je dodatna zaštita jer na cijelom svijetu ne postoje dva ljudska bića sa identičnim otiskom prsta koji je i u kriminalistici još uvijek glavni dokaz i jeftiniji od DNK forenzike.

I online krediti spadaju u internetsko bankarstvo

Nebankarske kreditne kuće su svojom kreditnom politikom i svojim kreditnim protokolima napravili jedan korak više, ispred banaka. Online brzi zajmovi su u potpunosti kreditni proizvod bez papirologije, žigova i potpisa. Može se reći da je to prvo, pravo, u potpunosti internetsko bankarstvo koje omogućava da putem računala ili pametnog telefona zatražite i dobijete zajam ma gdje bili. Do te razine povjerenja u svoje klijente banke tek trebaju dorasti, a dotle vam je samo nebankarski zajam moguć.

No, nebankarskim kreditnim kućama pripadaju zasluge za internetsko bankarstvo “B” generacije, koje su hrabro, pionirski, utrle put internetskim kreditima koji nije bez rizika za online bankarenje, ali su usput razvijani i sigurnosni sustavi zaštite. Internetski krediti, zajmovi i pozajmice su u ovim teškim kriznim vremenima pomogli mnogim ljudima da spase svoju i egzistenciju svojih obitelji. Mnogi su se spasili od ovrha i blokada, uspjeli preživjeti s tim zajmovima nakon gubitka posla do nalaska nekog novog posla.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.