FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada i kako promijeniti banku?

Kako se mijenja banka?

S obzirom da na tržištu postoji veliki broj kreditnih institucija odnosno banaka, uvjeti te nakade koje iste naplaćuju za svoje usluge uvelike se razlikuju. Stoga, nije neuobičajeno da se potrošači odnosno korisnici tih usluga odluče na promjenu. To može biti iz razloga jer su usluge druge banke povoljnije ili je npr. preko druge banke lakše organizirati svoje poslovanje ili su pak naknade za platne usluge manje. Bez obzira na razlog, klijent može u svako doba promijeniti banku kod koje će imati otvoren račun pod uvjetom da nema nepodmirenih obveza na starom računu. U tim slučajevima banka može postaviti određene uvjete kako bi zatvorila račun. U Republici Hrvatskoj zakonska je obveza imati otvoren tekući račun u banci te se jedino na taj račun može primati plaća. Stoga, u većini slučajeva promjena banke podrazumijeva upravo prebacivanje tekućeg računa u novu banku. Sam postupak vrlo je jednostavan te ne zahtijeva veliki angažman klijenta već će banka odraditi većinu administracije.

Kako banka vrši prebacivanje klijenta?

Prvi korak kod promjene banke je odlučiti u koju banku se osoba želi prebaciti. Razlog navedenom može biti šira lepeza usluga kod nove banke ili pak da se lakše ugovori brzi zajam kod iste. Nakon toga, postupak je zapravo vrlo jednostavan. Potrebno je novoj banci dati punomoć te ona umjesto klijenta odrađuje svu potrebnu administraciju kako bi se otvorio novi račun u novoj banci. Dakle, uopće ne postoji potreba da se ide u staru banku. Nova banka će se putem punomoći obratiti staroj banci i odraditi prebacivanje. Kao što smo već naveli, stara banka može se jedino protiviti takvom prebacivanju u slučaju postojanja određenih dugovanja, ali kada to nije slučaj, nema zapreka prebacivanju niti se za isto smije naplatiti ikakva naknada. Međutim, potrebno je istaći da iako se samo prebacivanje ne naplaćuje u slučaju korištenja drugih usluga kod nove banke poput trajnog naloga, ista ima pravo naplatiti naknadu za te usluge.

Kako i kada banka vrši promjenu

Nakon što nova banka dobije punomoć od klijenta za prebacivanje računa, ista se obraća staroj banci te odrađuje potrebnu administraciju. Potrebno je istaći da klijent može odlučiti da otvori račun u novoj banci i zatvori račun u staroj banci ili pak da račun u staroj banci ostane otvoren. Naravno, sve poslovanje će se odvijati preko novog računa, ali stari račun će tada i dalje postojati. Nadalje, klijent može dogovoriti s novom bankom i korištenje svih usluga koje je imao ugovorene u staroj banci (izravna terećenja, prijenos sredstava, obavijest poslodavcu o novoj banci itd. ). Zakonom je određen rok u kojem se mora izvršiti prebacivanje računa i on iznosi najviše 12 radnih dana. Dakle, nova banka će odraditi postupak prebacivanja u potpunosti, a na klijentu je samo da joj da punomoć te da potrebne podatke o računima. Prethodno opisanim uređenjem postupka, svima je omogućeno da na siguran, bez i jednostavan način promijene banku i prebace račun.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.