FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako koristiti kreditni kalkulator

Kako koristiti kreditni kalkulator za izračunavanje mjesečne rate

Kreditni kalkulator je besplatan alat koji vam pomaže izračunati mjesečne rate kredita. To je korisno jer vam omogućuje da unaprijed znate koliko će biti vaša rata i olakšava vam planiranje vaših financija. Kreditni kalkulator je jednostavan alat koji je lako koristiti. U ovom odlomku, objasnit ćemo kako ga koristiti za izračunavanje mjesečne rate.

Prije svega, pronađite kreditni kalkulator na web stranicama banaka ili financijskih institucija. Obično se nalazi na početnoj stranici ili pod stavkom “Kreditni kalkulator”.

Nakon što ste pronašli kalkulator, trebate unijeti potrebne informacije za izračun.

Prvo, unesite iznos kredita. To je iznos novca koji želite posuditi od banke ili financijske institucije. Nakon toga, trebate unijeti kamatnu stopu. Kamatna stopa određuje koliko će biti vaša stopa kamata na kredit. To ovisi o vama kao klijentu i trenutnim uvjetima na tržištu.

Obično se kamatna stopa izražava kao postotak godišnje.

Sljedeći korak je unijeti trajanje kredita. To je period u kojem će se kredit vratiti. To obično iznosi nekoliko godina. Nakon toga, trebate odabrati vrstu kredita koju želite. To može biti hipotekarni kredit, auto kredit, osobni kredit, itd.

Kada ste unijeli sve potrebne informacije, kliknite na gumb “Izračunaj” ili “Izračunaj mjesečnu ratu”.

Kalkulator će izračunati mjesečnu ratu koju morate platiti. To je vaša obveza prema banci ili financijskoj instituciji.

Kako koristiti kreditni kalkulator za izračunavanje mjesečne rate je jednostavno. Međutim, uvijek treba imati na umu da su iznosi koje kalkulator prikazuje samo procjene. Stvarni iznos kredita i mjesečna rata mogu se razlikovati ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti i uvjetima koje određuje banka ili financijska institucija.

Kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolju kreditnu ponudu, preporučujemo da isprobate različite scenarije s kreditnim kalkulatorom. Na taj način možete vidjeti kako se mjesečna rata mijenja s različitim iznosima kredita, kamatnim stopama i trajanjem kredita. Na taj način možete donijeti informiranu odluku o tome koji kredit je najbolji za vas.

Kako koristiti kreditni kalkulator za usporedbu različitih kredita

Kreditni kalkulator nije koristan samo za izračunavanje mjesečnih rata, već ga možete koristiti i za usporedbu različitih kredita. To je vrlo korisno jer vam omogućuje da vidite razlike u kamatnim stopama, trajanju kredita i drugim uvjetima koji se odnose na kredit.

Da biste usporedili različite kredite, prvo trebate pronaći kreditne kalkulatore različitih banaka ili financijskih institucija. Obično se nalaze na početnoj stranici ili pod stavkom “Kreditni kalkulator”.

Kada pronađete kalkulatore, trebate unijeti informacije o svakom kreditu koji želite usporediti.

Prvo, unesite iznos kredita. Ovaj iznos će se razlikovati za svaki kredit koji uspoređujete. Zatim, unesite kamatnu stopu za svaki kredit. Ovdje je važno napomenuti da kamatna stopa može biti fiksna ili varijabilna, ovisno o vrsti kredita koji uspoređujete.

Sljedeći korak je unijeti trajanje kredita.

To se također razlikuje za svaki kredit koji uspoređujete. Također, trebate provjeriti postoji li bilo kakva naknada za obradu kredita ili druge dodatne troškove koji se odnose na kredit.

Nakon što ste unijeli informacije o svakom kreditu koji želite usporediti, kliknite na gumb “Izračunaj” ili “Usporedi”. Kalkulator će izračunati ukupni iznos koji ćete platiti za svaki kredit, kao i mjesečnu ratu koju ćete morati platiti.

Na taj način možete vidjeti koliko će vas svaki kredit koštati i usporediti ih međusobno.

Kako koristiti kreditni kalkulator za usporedbu različitih kredita je vrlo korisno jer vam omogućuje da vidite razlike u kamatnim stopama, trajanju kredita i drugim uvjetima. Na taj način možete odabrati najbolju kreditnu ponudu koja će vam najbolje odgovarati. Pri odabiru kredita, važno je uzeti u obzir ne samo kamatne stope, već i naknade za obradu kredita, rok otplate i druge uvjete koji se odnose na kredit.

Jednom kada usporedite različite kredite, možete donijeti informiranu odluku o tome koji kredit je najbolji za vas. To vam omogućuje da uštedite novac i smanjite troškove otplate kredita. Stoga, prije nego što se odlučite za kredit, preporučujemo da koristite kreditne kalkulatore različitih banaka i financijskih institucija kako biste usporedili različite kredite i odabrali najbolju ponudu.

Kako koristiti kreditni kalkulator za planiranje otplate kredita

Kreditni kalkulator je vrlo koristan alat za planiranje otplate kredita. Mnogi ljudi se suočavaju s teškoćama prilikom otplaćivanja kredita jer nisu unaprijed planirali svoje financije. Međutim, korištenjem kreditnog kalkulatora možete unaprijed planirati otplate kredita i olakšati si financijski teret.

Da biste planirali otplatu kredita, prvo trebate unijeti informacije o svojem kreditu u kreditni kalkulator.

To uključuje iznos kredita, kamatnu stopu i trajanje kredita. Zatim, kalkulator će izračunati vašu mjesečnu ratu koju morate platiti. To vam daje informacije o tome koliko će vas kredit koštati svaki mjesec i koliko dugo ćete ga morati plaćati.

Kada dobijete informacije o mjesečnoj rati, možete planirati svoje financije. To uključuje pregled vaše trenutne financijske situacije i određivanje koliko novca možete izdvojiti za kredit svaki mjesec.

Ako imate dodatne prihode, možete razmotriti plaćanje veće mjesečne rate kako biste otplatili kredit brže i uštedjeli na kamatama.

Osim toga, kreditni kalkulator vam omogućuje da vidite koliko ćete ukupno platiti za kredit. To uključuje kamate i sve dodatne troškove koji se odnose na kredit. Na taj način možete unaprijed planirati svoje financije i izbjeći nepotrebne troškove.

Kako koristiti kreditni kalkulator za planiranje otplate kredita je vrlo korisno jer vam omogućuje da unaprijed planirate svoje financije.

To vam omogućuje da izbjegnete kašnjenja i neplaćanje rata, što može dovesti do kazni i dodatnih troškova.

Također, ako ste već podigli kredit, kreditni kalkulator vam može pomoći da planirate dodatne uplate i smanjite ukupni trošak kredita. Na taj način možete otplatiti kredit brže i uštedjeti novac na kamatama.

Ukratko, korištenje kreditnog kalkulatora za planiranje otplate kredita je vrlo korisno. To vam omogućuje da unaprijed planirate svoje financije, izbjegnete nepotrebne troškove i smanjite ukupni trošak kredita. Stoga, preporučujemo da koristite kreditni kalkulator za planiranje otplate kredita i da se pridržavate svojih financijskih planova kako biste otplatili kredit na vrijeme i bez problema.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.