FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako kupovati na rate?

Kako pametno kupovati na rate?

Određena doba u godini donose ponešto intenzivnije potrošačko razdoblje, što znači da će naš kućni budžet biti pod određenim opterećenjem. I dok je pametno imati neku vrstu štednje, danas je teško ostaviti ponešto novaca sa strane. Što učiniti kada smo svjesni da nam treba novac a nemamo ga? Odlično rješenje mogu biti obročna plaćanja koja omogućuju racionalnije upravljanjem s kućnim budžetom. Trošak određene kartice se može rasporediti na nekoliko mjeseci, što nas uvelike može spasiti ako imamo problema s financijama.

No, kako pametno kupovati na rate i kako kontrolirati svoje troškove bez da oni postanu opterećenje? Za početak, važno je odabrati banku koja nudi ono što vi tražite. Mnoge banke će rado odobriti plaćanje i kupovanje na rate, no važno je naglasiti kako nemaju sve banke iste uvjete i odredbe. Pošto je riječ o plaćanju koje se odvija u odabranom vremenskom razdoblju, ove uplate mogu biti s ili bez dodatnih kamata. Najbolje je pristati na način otplate koji u potpunosti odgovara vašim potrebama.

Koje prednosti donosi kupnja na rate?

Kada odaberete obročnu kupnju koja se po vašoj mjeri i sigurna, slobodno ju možete primijeniti i na skuplje investicije u kućanstvu. Ukoliko idete na opciju kupnje na rate, tada obavezno morate obratiti pažnju na financijski trošak koji možete podnijeti, točnije, koju ratu si možete dopustiti svaki mjesec do potpune otplate. Koje prednosti donosi kupnja na rate? Osim što nam pomaže u kontroliranju financija, omogućuje nam bržu i jednostavniju kupnju potrebnih stvari. Za što sve možemo iskoristiti kupnju preko rata? Za gotovo sve, iako se najčešće koriste za:

Kupnju klima uređaja, štednjaka, hladnjaka i ostalih stvari bez koje ne možemo zamisliti današnji život a koštaju za kvarove u domovima i popravak istih, uređenje doma, za putovanja, plaćanje smještaja. Iako navedeni oblik kupnje donosi svoje prednosti, on nije uvijek najidealniji odabir – osobito kada nam je potrebna veća količina novca i to hitno! Što onda? Ukoliko imate potrebu za većom svotom novca kojeg želite potrošiti bez opravdanja, tada je najbolje da pogledate što donose nenamjenski krediti.

Da li bi se trebali suzdržavati kod kupnje na rate?

Kupnja na rate može dovesti u iskušenje. Kupnja usluge ili predmeta koji se plaća kasnije i po određenoj svoti je svakako primamljiva stvar, ali ono isto tako može završiti tragično. Kako se suzdržati od nepotrebnih te neplaniranih troškova koji predstavljaju zamku? Imajte prioritete – ovo znači da bi trebali na papir staviti sve troškove koji su zaista bitni i njih prvo podmiriti. Ne trošite na nepotrebne luksuze – ovo se odnosi na kupnju stvari koje vam zaista ne trebaju. U redu je zamijeniti nešto dotrajalo i priuštiti si nešto, ali trebate odrediti zdrave granice potrošnje.

Nemojte misliti kako imate novca – Najveća zamka kod kupnje na rate je misao kako imamo novaca. Ovakvo razmišljanje je mnoge koštalo dugova iz kojih se izvlače još dan danas. Prije nego se odlučite zatražiti navedenu uslugu od banke, imajte na umu da morate biti odgovorni i znati kako trošite imaginarni novac koji ćete morati vratiti. Ako ste možda planirali neke veće financijske izdatke, onda je bolje da od stručnjaka zatražite mišljenje koja bi vam financijska usluga najbolje odgovarala.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.