FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako otvoriti račun u inozemstvu?

Račun u inozemstvu

Bilo da se radi o boljim uvjetima kod određene banke ili je račun u inozemstvu potreban u svrhu lakšeg obavljanja plaćanja i ili radi lakšeg poslovanja u inozemstvu, moguće je otvoriti inozemni račun. Štoviše, s obzirom da se Republika Hrvatska nalazi u Europskoj uniji te je od nedavno službena valuta euro, otvaranje računa nikada nije bilo lakše. Naime, svaki građanin EU ima pravo na otvaranje osnovnog bankovnog računa i to u svojoj matičnoj državi odnosno u onoj u kojoj se nastanio, ali i u bilo kojoj drugoj državi članici. Dakle, jedini uvjet je da osoba zakonito boravi na području EU te u slučaju ispunjenja tog uvjeta, banka nema pravo odbiti zahtjev za otvaranjem računa. Naravno, u u potonjem slučaju postoje određene iznimke, a one su ponajprije vezane za propise vezane uz sprječavanje pranja novca i sprječavanje financiranja terorizma. Također, postojanje drugog računa u istoj zemlji također može predstavljati prepreku te se kao dodatan uvjet u pojedinim državama zahtijeva postojanje interesa za otvaranjem računa koji se mora i dokazati određenom dokumentacijom.

Što podrazumijeva osnovni račun u inozemstvu?

Pod pojmom osnovnog računa podrazumijeva se račun koji služi za svakodnevne standardne transakcije tj. za primanje uplata i vršenje plaćanja, za polaganje depozita te podizanje gotovine. Uz navedeni račun veže se i platna kartica koja će se koristiti na bankomatima ili prilikom internet trgovine. Također, pod uslugama koja bi banka trebala pružiti uz otvaranje računa je internet bankarstvo, a pojedine banke mogu ponuditi i dodatne usluge kao što su krediti. Potrebno je imati na umu da će za otvorene račune biti potrebno plaćati i određenu naknadu. Kako bi ste saznali kolike su točno naknade, svakako je uputno prije otvaranja računa zatražit od banke informacije o naknadama i uslugama kako bi ste donijeli informiranu i pravilnu odluku. Dovoljno je zatražiti “informativni dokument o naknadama”. Štoviše, opreza radi, nakon ugovaranja usluge poželjno je zatražiti izvješće banke o naplaćenim naknadama barem jednom godišnje. Sama administracija vrlo je jednostavna, a s obzirom da će nakon postavljanja zahtjeva za otvaranjem računa banka obaviti većinu posla.

Inozemni račun i sigurnost

U slučaju otvaranja osobnog računa u jednoj od državi članica EU, banka ne smije odbiti takav zahtjev ako osoba zakonito boravi na području EU. Što se pak tiče same sigurnosti kada su u pitanju računi otvoreni unutar EU, sukladno propisima donesenim na razini EU, bankovni račun je zaštićen (bilo da se radi o štednom i/ili tekućem računu) i u slučaju propasti banke i to u iznosu do 100.000,00 (sto tisuća) eura. To se odnosi na za jednu osobu i jednu banku ( dakle, ako imate više računa u istoj banci svi oni zajedno su pokriveni do tog iznosa). U predmetnom članku obuhvatili smo otvaranje računa unutar EU. Međutim, postoji mogućnost otvaranja inozemnog računa i u trećim zemljama odnosno onima koje nisu države članice. Međutim, tada uvjeti otvaranja prije svega ovise o propisima države u kojoj se račun otvara, ali i o međunarodnim bilateralnim ugovorima koje je vaša matična država sklopila s trećom državom u kojoj želite otvoriti račune.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.