FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako unaprijed platiti svoje račune

Računi i kako ih lakše platiti

Uspješno baratanje svojim financijama jedna je od osnovnih vještina svake odrasle osobe. Htjeli, ne htjeli, morate se znati snaći sa svim osnovnim životnim troškovima koji vas dočekuju svaki mjesec poput hrane, najma i režija. Problem s kojim se ljudi znaju susresti danas je da se nakupi toliko računa na mjesečnoj razini da može biti teško držati korak sa svim i pratit što već jeste ili niste platili. Kako bi se lakše uhvatili u koštac s računima, dobro vam može doći čim više automatizacije s načinom na koji se ti računi plaćaju. Jedno rješenje koje vam može pomoći u tom pogledu su trajni nalozi. Ako svaki mjesec morate platiti fiksni iznos novca na isti račun, kroz trajni nalog možete u potpunosti automatizirati taj proces. Na vama je da izaberete kome će ići isplata, u kojem točno iznosu i kada u mjesecu. Ovo možete obaviti preko internet bankarstva ili osobnim posjetom banci. Na taj način barem neki računi ne moraju više biti dio brige.

Računi i kako ih brže platiti

Trajni nalozi su elegantno rješenje kada svaki mjesec morate platiti neki fiksni, unaprijed znani iznos. Na žalost, ova opcija vam ne pomaže ako su računi na drugačiji iznos svaki mjesec kao što to primjerice zna biti slučaj sa režijama. S njima imate dvije prave opcije. Prva je da svakako koristite trajni nalog na iznos za koji smatrate da bi trebao pokriti vaš mjesečni trošak. Ako preplatite iznos koji dugujete, nećete izgubiti svoj novac jer će vam se višak jednostavno pribrojiti na idućem obračunskom razdoblju. Ako ipak ne bi htjeli plaćati više nego je nužno svaki mjesec, računi će se morati plaćati uplatnicu po uplatnicu. Kao opći savjet je dobra ideja da označite svaki račun koji ste platili kako ne bi bilo zabune što je do tad plaćeno. Na koju god se metodu odlučili, svakako će vam trebati novac da to sve pokrijete. Ako niste trenutno pri novcima, brza pozajmica preko interneta može vam pomoći.

Računi i kako do brzog novca

Računi poput režija spadaju u one obavezne mjesečne troškove koje ne bi smjeli ignorirati. Ako se nađete u situaciji da niste platili pokoji račun, možete očekivati dodatne troškove i u konačnici isključenje usluge do pomirenja dugova. U situaciji gdje vam se, primjerice, isključila struja radi neplaćanja računa trebati ćete platiti naknadu za kašnjenje, sam dug i uz to ponovno uključenje usluge. Ako se računi ne plate, lako se možete naći u začaranom krugu gdje dugovi samo rastu. Ne dopustite si da dođe do takve situacije već iskoristite usluge kao što su brze pozajmice ako vam usfali novaca. Za ovakav tip pozajmica se možete jednostavno prijaviti preko interneta uz minimalnu količinu birokracije. Sami birate iznos pozajmice i rok otplate te dobivate jasan prikaz koliko bi vas došla mjesečna rata, bez skrivenih troškova. Prednost ovakvog tipa usluge je da novac možete iskoristiti u bilo kakvu svrhu, a nakon prijave možete očekivati da će vam sjesti na račun već unutar 24 sata.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.