FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koraci za otvaranje bankovnog računa

Priprema za otvaranje bankovnog računa: Koraci za prikupljanje potrebne dokumentacije

Koraci za otvaranje bankovnog računa su važan proces koji zahtijeva pripremu, odabir banke i vrste računa te postupak otvaranja samog računa. Prije nego što krenete u proces otvaranja računa, potrebno je prikupiti potrebnu dokumentaciju koja će biti potrebna prilikom posjeta banci.

Potrebno je prikupiti osobnu iskaznicu, potvrdu o prebivalištu, te sve druge dokumente koje banka zatraži. U slučaju otvaranja računa za tvrtku, potrebno je priložiti i dokumente o registraciji tvrtke poput izvatka iz sudskog registra, OIB-a tvrtke te potvrdu o poslovnom računu.

Kada ste pripremili potrebnu dokumentaciju, sljedeći korak je odabrati banku i vrstu računa koji najbolje odgovara vašim potrebama. Prije nego što se odlučite za određenu banku, provjerite uvjete koje banka nudi, poput naknada za održavanje računa, naknada za plaćanje računa putem interneta ili bankovnih usluga koje su dostupne.

Ovisno o vašim potrebama, razmislite o tome da li vam treba debitna ili kreditna kartica, mogućnost internetskog bankarstva, mogućnost plaćanja računa putem interneta, te druge usluge koje vam mogu koristiti.

Kada ste odabrali banku i vrstu računa, sljedeći korak je postupak otvaranja bankovnog računa. Prilikom posjeta banci, bankar će vam dati obrasce koje je potrebno ispuniti i potpisati.

Potrebno je priložiti sve tražene dokumente i dati sve potrebne informacije o sebi ili tvrtki. Nakon što ste ispitali sve uvjete i potpisali potrebne dokumente, bankar će vam dati upute o aktiviranju računa te će vam dati sve potrebne informacije koje su vam potrebne za daljnje korištenje bankovnih usluga.

Ukratko, otvaranje bankovnog računa je postupak koji zahtijeva pripremu, odabir banke i vrste računa te postupak otvaranja samog računa. Potrebno je prikupiti potrebnu dokumentaciju, odabrati banku i vrstu računa koja vam najbolje odgovara te pružiti sve potrebne informacije o sebi ili tvrtki. Kada ste otvorili račun, moći ćete koristiti sve bankovne usluge koje su vam dostupne i upravljati svojim financijama na jednostavan i praktičan način.

Odabir banke i vrste računa: Koraci za odabir najbolje opcije za vaše potrebe

Kada se odlučite za otvaranje bankovnog računa, sljedeći korak je odabir banke i vrste računa. Odabir banke je važan jer će od toga ovisiti uvjeti korištenja, naknade i usluge koje će vam biti na raspolaganju. Prije nego što se odlučite za banku, provjerite online recenzije i mišljenja drugih korisnika kako biste dobili bolji dojam o kvaliteti usluge koju nudi banka.

Kada ste odabrali banku, sljedeći korak je odabir vrste računa.

Postoji nekoliko vrsta bankovnih računa koji su vam dostupni, poput tekućeg računa, štednog računa i deviznog računa. Tekući račun je najčešća vrsta računa koja se koristi za svakodnevno bankarstvo, dok se štedni račun koristi za štednju novca i dobivanje kamata na uloženi novac. Devizni račun se koristi za transakcije u stranoj valuti.

Kada ste odabrali vrstu računa, sljedeći korak je odabir najbolje opcije za vaše potrebe.

Ako planirate često putovati u inozemstvo, devizni račun bi vam mogao biti koristan. Ako želite štedjeti novac, možda biste se odlučili za štedni račun s visokom kamatnom stopom. Ako često obavljate online kupovinu, debitna ili kreditna kartica bi vam mogle biti korisne.

Prije nego što otvorite račun, provjerite sve uvjete koje banka nudi, poput naknada za održavanje računa, naknada za plaćanje računa putem interneta ili bankovnih usluga koje su dostupne.

Razmislite o tome koji su vaši prioriteti i što vam je važno kod računa koji otvarate.

U zaključku, odabir banke i vrste računa su važni koraci u procesu otvaranja bankovnog računa. Provjerite online recenzije i mišljenja drugih korisnika kako biste dobili bolji dojam o kvaliteti usluge koju nudi banka. Odaberite vrstu računa koja najbolje odgovara vašim potrebama i razmislite o tome što vam je važno kod računa koji otvarate.

Postupak otvaranja bankovnog računa: Koraci za uspješno otvaranje računa i aktiviranje usluga

Kada ste odabrali banku i vrstu računa, sljedeći korak u procesu otvaranja bankovnog računa je postupak otvaranja samog računa. Postupak otvaranja bankovnog računa može se razlikovati od banke do banke, ali uglavnom zahtijeva dolazak u poslovnicu banke.

Prilikom dolaska u poslovnicu banke, bit će vam ponuđeni obrasci koje je potrebno ispuniti i potpisati. Oni će sadržavati sve potrebne informacije o vama ili tvrtki, vrsti računa i bankovnim uslugama koje ste odabrali. Uz obrasce, potrebno je priložiti i sve potrebne dokumente koje su vam zatražene prilikom pripreme za otvaranje bankovnog računa. Nakon što ste ispunili sve obrasce i priložili sve dokumente, bankar će ih pregledati i dati vam potrebne informacije o uvjetima korištenja bankovnih usluga koje ste odabrali.

U nekim slučajevima, posebno ako otvarate račun za tvrtku, banka će provesti dodatnu provjeru prije nego što odobri otvaranje računa.

To može uključivati provjeru kreditne sposobnosti tvrtke ili provjeru dokumentacije koju ste priložili.

Nakon što je banka pregledala sve obrasce i dokumente, te provjerila vašu kreditnu sposobnost, račun će biti otvoren. U nekim slučajevima, možete dobiti privremenu debitnu karticu koja će vam omogućiti korištenje bankovnih usluga dok čekate da vaša stalna debitna kartica stigne na vašu adresu.

Kada ste otvorili bankovni račun, možete koristiti sve bankovne usluge koje su vam dostupne. Ovisno o vrsti računa i bankovnim uslugama koje ste odabrali, možete plaćati račune putem interneta, koristiti bankomat za podizanje gotovine, dobiti kreditnu karticu ili zatražiti brze pozajmice.

Ukratko, postupak otvaranja bankovnog računa uključuje dolazak u poslovnicu banke, ispunjavanje obrazaca i priloženje tražene dokumentacije. Banka će pregledati sve podatke i dokumente, te nakon provjere kreditne sposobnosti, odobriti otvaranje računa. Kada ste dobili svoju debitnu karticu, možete koristiti sve bankovne usluge koje su vam dostupne.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.