FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni krediti za građane u eurima

Prednosti kratkoročnih kredita za građane u eurima

Kratkoročni krediti za građane u eurima su sve popularniji način financiranja različitih potreba građana. Ovakva vrsta kredita odobrava se na kratko razdoblje, obično ne duže od godinu dana, i namijenjena je financiranju manjih troškova, poput plaćanja računa ili popravka kućanskih aparata.

Iako su kamatne stope za kratkoročne kredite nešto veće u usporedbi s dugoročnim kreditima, prednosti koje nude često nadilaze ovu razliku.

Jedna od glavnih prednosti kratkoročnih kredita u eurima je brzina odobrenja. Banka ili druga financijska institucija može odlučiti o kreditu u roku od samo nekoliko sati, što je velika korist za one koji žele hitno riješiti svoje financijske probleme. Također, kratkoročni krediti za građane u eurima su manje rizični za banke i druge financijske institucije, što znači da su kreditni uvjeti često fleksibilniji i dostupniji široj populaciji.

Još jedna velika prednost kratkoročnih kredita u eurima je njihova fleksibilnost.

Krediti se mogu koristiti za bilo koju svrhu, a to znači da građani mogu prilagoditi kredit svojim potrebama i mogućnostima. Također, kratkoročni krediti u eurima često imaju manju minimalnu količinu koja se može posuditi, što odgovara onima koji trebaju manji iznos novca.

Konačno, ovi krediti su idealni za građane koji žele izbjeći dugoročno opterećenje.

Budući da se krediti otvaraju na kratko razdoblje, ljudi su obično u mogućnosti brzo vratiti kredit, što znači da neće biti dugova koji će visjeti nad njihovom glavom godinama i stvarati dodatni stres. Ovo je osobito korisno za one koji su u financijskim teškoćama, ali ne žele produbljivati ​​svoje dugove.

Općenito govoreći, mogućnost kratkoročnog kreditiranja u eurima nudi brzo rješenje financijskih problema za građane. S više fleksibilnosti, brzim odobrenjem i manjim rizicima za dužničko ropstvo, ova vrsta kredita postaje sve popularnija među građanima. Međutim, prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit u eurima, važno je dobro razmisliti o svojim financijskim mogućnostima i provjeriti uvjete koje nudi banka ili financijska institucija.

Kako doći do kratkoročnih kredita za građane u eurima?

Kako doći do kratkoročnih kredita za građane u eurima može biti relativno jednostavno ako znate kamo se obratiti i imate dobro razrađen plan o tome što vam je potrebno i koliko novca trebate. Postoji nekoliko opcija za dobivanje kratkoročnih kredita za građane u eurima, a neke od njih su:

1. Banke – Banke su često prva stanica kada tražite kratkoročni kredit. Većina banaka nudi kratkoročne kredite u eurima koji se mogu koristiti za razne svrhe.

Prijavu možete podnijeti u poslovnici banke ili putem interneta. Prije nego što se odlučite za određenu banku, važno je istražiti uvjete koje nude i usporediti kamatne stope koje nude.

2. Online krediti – Ako vam je hitno potreban novac, kratkoročni krediti u eurima mogu se dobiti i putem online kreditnih platformi. Ove platforme obično nude brzu obradu zahtjeva i odobrenje kredita u roku od nekoliko sati. Međutim, prije nego što se odlučite za ovu opciju, provjerite uvjete i kamatne stope koje nude.

3.

Kreditne kartice – Korisnici kreditnih kartica mogu koristiti svoje kartice za kratkoročne kreditne potrebe. Ovo je osobito korisno za manje iznose novca i za plaćanje računa. Međutim, važno je imati na umu da su kamatne stope na kreditnim karticama obično veće nego u drugim oblicima kreditiranja.

4. Mikrokrediti – Mikrokrediti su još jedna mogućnost za kratkoročno kreditiranje.

To su obično manji iznosi koji se mogu dobiti putem neprofitnih organizacija ili banaka koje nude ovu vrstu kredita. Međutim, kamatne stope na mikrokreditima mogu biti više od drugih kredita, tako da je važno provjeriti uvjete prije nego što se odlučite za ovu opciju.

5. Prirodni i pravni zalogaji – Prirodni i pravni zalogaji poput nekretnina ili drugih vrijednosnih papira mogu se koristiti kao osiguranje za kratkoročne kredite u eurima. Ova opcija može biti korisna za one koji imaju vrijedne zalogaje i žele dobiti kredit s nižim kamatnim stopama.

Kako god se odlučili doći do kratkoročnog kredita u eurima, važno je pravilno istražiti opcije i provjeriti uvjete prije nego što se odlučite za određenu opciju. Također, važno je biti siguran da ćete moći vratiti kredit u roku koji je dogovoren kako bi se izbjegle dodatne kamate i dugovanja.

Što treba znati prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit u eurima?

Prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit u eurima, važno je razmotriti i razumjeti nekoliko ključnih čimbenika. Ovdje su neke stvari koje bi trebali znati prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit za građane u eurima.

1. Kamatne stope – Kako su kratkoročni krediti s ograničenim rokom vraćanja, kamatne stope su obično nešto više od onih za dugoročne kredite. Stoga je važno provjeriti kamatne stope koje nude banke ili druge financijske institucije prije nego što podnesete zahtjev za kredit.

Također, provjerite ima li dodatnih naknada ili skrivenih troškova koji mogu utjecati na ukupnu cijenu kredita.

2. Rok otplate – Kratkoročni krediti u eurima obično imaju kraći rok otplate od dugoročnih kredita. Zato je važno unaprijed planirati kako ćete vratiti kredit i provjeriti ima li mogućnosti produženja roka otplate ako je to potrebno.

3. Osiguranje kredita – Kod nekih kratkoročnih kredita mogu se zahtijevati zalogaji ili drugi oblici osiguranja.

To može utjecati na ukupnu cijenu kredita i može predstavljati dodatni rizik ako ne možete vratiti kredit u roku. Prije nego što se odlučite za kredit s osiguranjem, provjerite detalje i razmislite o tome koliko su vrijedni vaši zalogaji.

4. Potrebne informacije – Pri podnošenju zahtjeva za kratkoročni kredit u eurima, banka ili druga financijska institucija obično će tražiti određene informacije. To može uključivati ​​podatke o prihodima, zaposlenju, povijesti kredita i drugo.

Pripremite se unaprijed i prikupite sve informacije koje su potrebne kako biste olakšali proces aplikacije i ubrzali odobrenje kredita.

5. Usporedba opcija – Prije nego što se odlučite za kratkoročni kredit u eurima, važno je usporediti opcije koje su vam dostupne. Obratite pažnju na kamatne stope, naknade, rok otplate, uvjete osiguranja i druge faktore kako biste pronašli najbolju opciju za svoje potrebe.

Uzimajući u obzir ove faktore, možete donijeti informirani izbor kada se radi o kratkoročnom kreditiranju u eurima. Važno je biti svjestan uvjeta koje nude banke i druge financijske institucije kako biste osigurali da je kredit prilagođen vašim financijskim mogućnostima i potrebama, te da neće stvoriti dodatni financijski teret.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.