FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni mikro krediti bez naknade

Što su kratkoročni mikro krediti bez naknade?

Kratkoročni mikro krediti bez naknade su vrsta financijske usluge koja je sve popularnija u zadnjih nekoliko godina. Ova vrsta kredita se često koristi za pomoć u hitnim situacijama, kao što je plaćanje neočekivanih troškova ili brzo dobivanje novca za pokretanje posla ili investiciju. Ove vrste kredita su vrlo praktične jer se brzo odobravaju i ne zahtijevaju puno dokumentacije.

Kada kažemo kratkoročni, mislimo na kredit s rokom otplate u roku od nekoliko mjeseci. Uz to, ovaj tip kredita je često manjeg iznosa, a samim time i manje rizičan za zajmodavce. Bez naknade znači da se ne plaća kamata ili naknada za obradu kredita, što je vrlo privlačno za korisnike koji žele izbjeći dodatne troškove.

Kratkoročni mikro krediti bez naknade se često nude od strane privatnih tvrtki, neprofitnih organizacija ili državnih agencija.

Ova vrsta kredita je često namijenjena malim poduzetnicima, nezaposlenim osobama, ili ljudima s niskim prihodima koji se bore s financijskim problemima.

Kreditne tvrtke koje nude kratkoročne mikro kredite bez naknade obično imaju jednostavan proces prijave. Korisnici mogu aplicirati preko interneta ili osobno u poslovnici. U većini slučajeva, proces odobrenja kredita je brz i traje samo nekoliko dana.

Međutim, važno je napomenuti da nisu svi korisnici ovog tipa kredita zadovoljni uslugom. Mnogi se žale na visoku kamatnu stopu nakon što se kredit vrati. Također, neki korisnici su bili razočarani jer su odbijeni za kredit, čak i ako su ispunjavali sve uvjete.

U sljedećem odlomku, detaljnije ćemo istražiti kako doći do kratkoročnog mikro kredita bez naknade te koje su prednosti i nedostaci ove vrste kredita.

Kako doći do kratkoročnog mikro kredita bez naknade?

Postoje različiti načini za apliciranje za ovu vrstu kredita, a prvi korak je obično istraživanje koje tvrtke ili organizacije nude ovu uslugu.

Najčešće mjesto za apliciranje za kratkoročni mikro kredit bez naknade je preko interneta. Većina tvrtki koje nude ovu vrstu kredita imaju internetske stranice na kojima se mogu naći detaljne informacije o uvjetima kredita kao i aplikacijski obrazac. Na ovaj način možete aplicirati za kredit iz udobnosti vašeg doma.

Druga mogućnost je osobno apliciranje u poslovnici tvrtke koja nudi ovu uslugu. Ova opcija je korisna za ljude koji žele razgovarati sa stručnjakom o uvjetima kredita ili koji žele postaviti pitanja vezana uz aplikacijski proces.

Pri apliciranju za kratkoročni mikro kredit bez naknade, provjera kreditne sposobnosti je obično dio procesa. Ovo uključuje provjeru kreditne povijesti, trenutne financijske situacije i stabilnosti poslovanja ukoliko se radi o poduzetnicima.

U nekim slučajevima, zajmodavci mogu tražiti dodatne informacije ili jamstva prije odobravanja kredita.

Važno je napomenuti da je potrebno pažljivo pročitati uvjete kredita prije nego što aplicirate. Provjerite kamatnu stopu, uvjete otplate i sve dodatne naknade koje se mogu primijeniti. Također, budite sigurni da razumijete sve uvjete kredita i da ste spremni prihvatiti ih.

Kratkoročni mikro krediti bez naknade su vrlo praktična opcija za one koji su u potrebi za brzim financijskim rješenjem. Međutim, važno je biti pažljiv i provjeriti sve uvjete kredita prije nego što aplicirate. U sljedećem odlomku, istražit ćemo koje su prednosti i nedostaci kratkoročnih mikro kredita bez naknade.

Prednosti i nedostaci kratkoročnih mikro kredita bez naknade.

Kratkoročni mikro krediti bez naknade mogu biti vrlo korisni za ljude koji se bore s financijskim problemima ili koji žele pokrenuti mali posao. Međutim, kao i svaka financijska usluga, postoje i prednosti i nedostaci korištenja ovih kredita.

Jedna od glavnih prednosti kratkoročnih mikro kredita bez naknade je brzina odobrenja kredita. U većini slučajeva, kredit se odobrava u roku od nekoliko dana, što može biti vrlo korisno u hitnim situacijama. Također, ova vrsta kredita često ima manje zahtjeve za dokumentacijom, što ga čini lakšim za apliciranje.

Jedna od glavnih prednosti kratkoročnih mikro kredita bez naknade je što nema kamate ili dodatnih naknada za obradu kredita. Ovo je idealno za ljude koji žele izbjeći dodatne troškove ili koji ne mogu priuštiti kamatu koja se obično povećava s konvencionalnim kreditima.

Međutim, postoje i neke nedostatke korištenja kratkoročnih mikro kredita bez naknade.

Jedan od nedostataka je visoka kamatna stopa koju neke tvrtke primjenjuju nakon što se kredit vrati. Ovo može dovesti do toga da korisnici zapadnu u zamku dugova i da imaju problema s otplatom kredita.

Još jedan nedostatak je što kratkoročni mikro krediti bez naknade često imaju kratak rok otplate. To znači da morate otplatiti kredit u vrlo kratkom roku, što može biti stresno i teško za neke ljude.

Konačno, neki korisnici se žale na to što ih je teško aplicirati za ovu vrstu kredita zbog visokih zahtjeva za kreditnu sposobnost. Ovo znači da ljudi s niskim prihodima ili lošom kreditnom poviješću možda neće biti odobreni za kredit.

Ukratko, ovi krediti mogu biti korisni za mnoge ljude koji žele kratkoročno financiranje, ali važno je pažljivo provjeriti sve uvjete kredita prije podnošenja zahtjeva. Također, važno je imati na umu prednosti i nedostatke korištenja ovih kredita kako bi se donio najbolji izbor.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.