FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za mlade i sve ostale

Krediti za mlade – uvjeti i mogućnosti

Mnogi mladi ljudi suočavaju se s financijskim izazovima, posebice kada se radi o kupnji prvog automobila, stanovanju ili pokretanju vlastitog posla. Krediti za mlade, u tom smislu, mogu biti odlično rješenje za financiranje željenih projekata.

No, prije nego što se odlučite za jedan od kredita za mlade, potrebno je upoznati se s uvjetima koje nude banke.

Obično banke traže od mladih korisnika da imaju neku vrstu stalnog zaposlenja kako bi osigurale povrat kredita. Također, visina mjesečnih primanja igra važnu ulogu, budući da banke žele biti sigurne u vašu sposobnost vraćanja kredita u dogovorenom roku.

Kada se radi o visini kredita, banke uglavnom nude iznos do 50 tisuća kuna, a rok otplate kreće se od 12 do 120 mjeseci.

Kamatne stope, također, ovise o vrsti kredita i banke koja ga nudi.

Iako se krediti za mlade najčešće traže kako bi se financiralo neko dugoročno rješenje, poput kupnje stana ili automobila, neke banke nude i kredite za kratkoročne potrebe, poput putovanja ili kupnje tehnoloških uređaja.

S druge strane, važno je naglasiti da krediti za mlade nisu namijenjeni svima, već samo onima koji su sposobni redovito vraćati kreditne obveze.

Zbog toga je važno dobro procijeniti svoje financijske mogućnosti prije nego što se odlučite za ovaj korak.

Uz kredite za mlade, banke obično nude i različite pogodnosti poput besplatnog vođenja računa ili kartice, ali i pogodnosti poput osiguranja koje može biti uključeno u kredit.

U konačnici, krediti za mlade mogu biti odlično rješenje za financiranje dugoročnih ciljeva, ali je važno biti oprezan i dobro razmisliti prije nego što se odlučite za ovaj korak. Potražite savjet svog bankara ili financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da ste odabrali kredit koji odgovara vašim financijskim mogućnostima i potrebama.

Krediti za sve ostale – usporedba ponuda banaka

Kada se radi o kreditima za sve ostale, banke nude širok spektar ponuda koje se razlikuju po uvjetima, visini kamata, rokovima otplate i drugim pogodnostima. U ovom odlomku, usporedit ćemo ponude nekoliko najpoznatijih banaka u Hrvatskoj i pomoći vam u odabiru najboljeg kredita za vaše potrebe.

Prva banka koju bismo istaknuli je Zagrebačka banka. Ova banka nudi kredite za sve ostale u rasponu od 5.000 do 400.000 kuna s rokom otplate od 12 do 180 mjeseci.

Kamatne stope kreću se od 5,49% do 8,99%, a banka nudi i mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope. Pored toga, Zagrebačka banka nudi i besplatno vođenje računa, te odobrava kredite bez jamaca ili hipoteka.

Druga banka koju bismo istaknuli je Privredna banka Zagreb. Ova banka nudi kredite za sve ostale u iznosu od 4.000 do 500.000 kuna, s rokom otplate od 12 do 120 mjeseci.

Kamatne stope kreću se od 6,49% do 9,99%, a banka nudi i mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope. Privredna banka Zagreb klijentima nudi mogućnost odabira iznosa rate kredita prema njihovim financijskim mogućnostima, te omogućava odobrenje kredita bez jamaca ili hipoteka.

Treću banku koju bismo istaknuli je Erste banka. Ova banka nudi kredite za sve ostale u iznosu od 5.000 do 300.000 kuna, s rokom otplate od 12 do 84 mjeseca.

Kamatne stope kreću se od 5,99% do 8,99%, a banka nudi i mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope. Erste banka klijentima nudi mogućnost odabira visine rate kredita, te omogućava odobrenje kredita bez jamaca ili hipoteka.

Kada se radi o odabiru najboljeg kredita za sve ostale, važno je proučiti ponude nekoliko banaka i odabrati onu koja najbolje odgovara vašim financijskim mogućnostima i potrebama. Uz kamatne stope, rok otplate i iznos kredita, važno je provjeriti i dodatne pogodnosti koje banke nude, poput besplatnog vođenja računa ili mogućnost odabira iznosa rate kredita.

Nakon što ste usporedili ponude nekoliko banaka, potražite savjet svog bankara ili financijskog savjetnika kako biste bili sigurni da ste odabrali kredit koji odgovara vašim potrebama i neće predstavljati financijski teret u budućnosti.

Kako odabrati najbolji kredit za mlade i sve ostale?

Kada trebate odabrati najbolji kredit za mlade i sve ostale, važno je razmotriti neke ključne faktore koji će vam pomoći u odabiru najbolje opcije. U ovom odlomku, predstavit ćemo nekoliko važnih savjeta koji će vam pomoći u odabiru pravog kredita.

Prvo što biste trebali razmotriti su uvjeti kredita. To uključuje kamatne stope, troškove obrade kredita i druge naknade koje su povezane s kreditom. Važno je usporediti ponude različitih banaka kako biste odabrali najbolju opciju.

Druga stvar koju trebate razmotriti je visina kredita. Mnoge banke nude kredite u različitim iznosima, stoga je važno odabrati onu koja vam nudi traženi iznos. Također, trebali biste razmotriti koliko novca vam je stvarno potrebno. Nemojte uzimati veći iznos samo zato što je dostupan, jer ćete tako ostati s većom obvezom vraćanja kredita.

Rok otplate je također važan faktor koji biste trebali razmotriti.

Neke banke nude dulje rokove otplate, što znači da ćete plaćati manje mjesečne obveze, ali ćete na kraju platiti više kamata. S druge strane, kraći rokovi otplate znače veće mjesečne obveze, ali ćete na kraju platiti manje kamata.

Važno je razmotriti i druge uvjete kredita, poput mogućnosti odobrenja kredita bez jamaca ili hipoteke, te mogućnosti odabira iznosa rate.

Kada se radi o odabiru najboljeg kredita, važno je biti realan u vezi svojih financijskih mogućnosti. Uzmite u obzir svoje mjesečne prihode i rashode te procijenite koliko novca vam zaista treba.

Prije nego što se odlučite za kredit, provjerite svoj kreditni rejting, jer on može utjecati na kamatne stope i uvjete kredita.

Konačno, važno je potražiti savjet svog bankara ili financijskog savjetnika prije nego što potpišete ugovor o kreditu. Oni će vam pomoći da pronađete najbolju opciju koja odgovara vašim financijskim mogućnostima i potrebama.

Sve u svemu, pronalaženje najboljeg kredita za mlade i sve ostale zahtijeva pažnju, razmišljanje i istraživanje. Kada pronađete pravu opciju, bit ćete sigurni da će vaš kredit biti održiv i da ćete ga moći vraćati bez problema.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.