FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za obrtnike

Vrste kredita za obrtnike

Krediti za obrtnike su jedna od mogućnosti financiranja poslovanja koja je vrlo popularna među malim poduzetnicima. Ovi krediti omogućavaju obrtnicima da unaprijede svoje poslovanje, nabave potrebnu opremu i sirovine te ispune narudžbe svojih klijenata. U ovom odlomku ćemo se fokusirati na vrste kredita za obrtnike koje su trenutno dostupne na tržištu.

Jedna od najčešćih vrsta kredita za obrtnike je tzv.

kratkoročni kredit. Ovi krediti su namijenjeni za financiranje kratkotrajnih potreba obrtnika, poput plaćanja računa, poreza i drugih troškova poslovanja. Obrtnici obično uzimaju kratkoročne kredite kada imaju problema s likvidnošću ili kada očekuju veće prihode u narednom razdoblju, ali trenutno nemaju dovoljno sredstava za pokrivanje troškova poslovanja.

Druga vrsta kredita koja je dostupna obrtnicima je dugoročni kredit.

Ovi krediti su namijenjeni za financiranje dugoročnih poslovnih projekata, poput kupnje novih strojeva, zgrade ili drugih dugoročnih investicija. Obrtnici obično uzimaju dugoročne kredite kada žele unaprijediti svoje poslovanje ili kada žele proširiti svoju djelatnost.

Treća vrsta kredita koja je dostupna obrtnicima je revolving kredit. Ovi krediti su namijenjeni za financiranje kratkoročnih potreba obrtnika, ali se razlikuju od kratkoročnih kredita po tome što obrtnici imaju fleksibilnost u otplati kredita.

Obrtnici mogu podići novac iz revolving kredita u bilo kojem trenutku, a kada vrate taj novac, kredit se ponovno otvara za korištenje.

Konačno, postoje još i drugi tipovi kredita za obrtnike, poput faktoringa, leasinga i ostalih oblika financiranja. Međutim, ove vrste kredita nisu toliko česte kao kratkoročni, dugoročni ili revolving krediti.

Uzimanje kredita za obrtnike može biti vrlo korisno za unapređenje poslovanja, ali treba biti oprezan i pažljivo razmotriti sve prednosti i nedostatke prije nego se odlučite za ovaj korak. Sljedeći odlomak će se baviti ovom temom.

Kako dobiti kredit za obrtnike?

Kada obrtnici odluče uzeti kredit za unapređenje svog poslovanja, prvo što im pada na pamet jest kako dobiti kredit za obrtnike. Postoje neki koraci koje obrtnici moraju slijediti kako bi bili uspješni u dobivanju kredita. Prvi korak koji bi obrtnici trebali poduzeti jest priprema dokumentacije koja će biti potrebna za kreditnu aplikaciju.

Obrtnici bi trebali prikupiti svoje financijske izvještaje, poput bilance stanja, izvještaja o dobitku i gubitku te poreznih prijava.

Također, obrtnici bi trebali pripremiti svoj poslovni plan, u kojem će detaljno opisati svoju poslovnu ideju, ciljeve, strategiju i financijske projekcije. Ovi dokumenti će biti ključni za dobivanje kredita, jer će pružiti bankama uvjerenje o solvenciji i pouzdanosti obrtnika.

Sljedeći korak koji bi obrtnici trebali poduzeti jest istraživanje tržišta. Obrtnici bi trebali proučiti uvjete i kamatne stope koje nude različite banke i kreditne institucije te usporediti ih kako bi odabrali najbolju opciju za sebe.

Trebali bi razmotriti i uvjete kredita, kao što su visina kamate, vremensko razdoblje otplate, naknade za obradu kreditne aplikacije te mogućnost ranijeg otplaćivanja kredita bez kazne.

Nakon prikupljanja dokumentacije i istraživanja tržišta, obrtnici bi trebali podnijeti kreditnu aplikaciju u željenu banku ili kreditnu instituciju. Obrtnici bi trebali biti pažljivi pri popunjavanju kreditne aplikacije i pružiti sve potrebne informacije, jer nepravilno popunjena aplikacija može dovesti do odbijanja kredita. Banka će pregledati dokumentaciju i ocijeniti rizik poslovanja obrtnika te odlučiti hoće li odobriti kredit.

Konačno, nakon što su dobili odobrenje kredita, obrtnici bi trebali pažljivo pratiti svoje financije i redovito vraćati svoje obveze prema banci.

Dobra kreditna povijest može biti ključna za dobivanje budućih kredita i razvoj poslovanja.

Uzimanje kredita za obrtnike može biti vrlo korisno za razvoj poslovanja, ali obrtnici bi trebali biti oprezni i pažljivo razmotriti sve uvjete prije nego se odluče na taj korak. Sljedeći odlomak će se baviti prednostima i nedostacima kredita za obrtnike.

Prednosti i nedostaci kredita za obrtnike

Krediti za obrtnike donose brojne prednosti za poslovanje, ali također imaju i neke nedostatke koji bi obrtnici trebali uzeti u obzir prije nego se odluče na taj korak.

Jedna od glavnih prednosti kredita za obrtnike jest to što omogućavaju obrtnicima da unaprijede svoje poslovanje i ispune narudžbe klijenata. Krediti za obrtnike nude fleksibilne uvjete otplate, koji se mogu prilagoditi potrebama obrtnika. Također, oni pružaju obrtnicima potrebna sredstva koja su im potrebna za nabavu sirovina, strojeva i opreme, što im pomaže da unaprijede svoje poslovanje i povećaju svoju produktivnost.

Druga prednost kredita za obrtnike jest to što mogu pomoći obrtnicima u izgradnji kreditne povijesti. Kreditna povijest može biti ključna u budućim poslovnim pothvatima, jer banke i druge financijske institucije obično traže dobru kreditnu povijest prije nego što odobre kredit.

Uzimajući kredit za obrtnike i redovito vraćajući svoje obveze, obrtnici mogu izgraditi svoju kreditnu povijest i postati privlačniji za buduće kreditore.

Iako postoje prednosti, obrtnici bi trebali razmotriti nedostatke prije nego se odluče za kreditiranje. Jedan od nedostataka može biti visoka kamatna stopa, koja može biti znatno viša od kamatne stope koja se nudi na drugim vrstama kredita. Također, obrtnici bi trebali uzeti u obzir dodatne troškove, poput naknada za obradu kreditne aplikacije, koje mogu povećati ukupni trošak kredita.

Drugi nedostatak kredita za obrtnike jest to što mogu stvoriti dodatni financijski teret za obrtnike. Ako se obrtnik ne može nositi s obvezama otplate kredita, to može dovesti do problema s likvidnošću i čak do propasti poslovanja. Stoga je važno da obrtnici pažljivo procijene svoju sposobnost otplaćivanja kredita prije nego se odluče na taj korak.

Uzimanje kredita za obrtnike može biti korisno za unapređenje poslovanja, ali obrtnici bi trebali biti pažljivi i pažljivo razmotriti sve prednosti i nedostatke prije nego se odluče na taj korak.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.