FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Naplata Ferratum

Ferratum grupa djeluje kao jedna od najvećih bankarskih grupa u ovom dijelu Europe. Ono po čemu je Ferratum poznat jesu tehnološke inovacije u mobilnom bankarstvu i online kreditiranju. Uspjeh Ferratuma da se proširi po cijeloj Europi i po cijelom svijetu dokaz je da se uz profesionalni stav i progresivan pogled prema inovacijama može postići puno toga. S digitalnim sustavom kreditiranja naplata Ferratum kredita događa se u najkraćem mogućem roku. Ukoliko i Vi prednost dajete tehnološkim inovacijama kad je u pitanju poslovanja i generalno volite svog financijskog partnera da je ažuran i brz, Ferratum je mjesto za Vas. Brza naplata Ferratum kredita samo je jedna pogodnost u poslovanju ove tvrtke.

Naplata Ferratum – prednost mobilnog sustava kreditiranja

Digitalizacija u općem smislu daleko je promijenila očekivanja tržišta u bilo kojoj branši. Brz pristup svemu naveo nas je da očekujemo svaku uslugu u što bržem obliku. Kad je u pitanju naplata kredita, neke banke provest će Vas kroz duži proces koji može trajati tjednima, a znamo da kad je novac potreban, samo želimo kredit što prije. Naplata Ferratum kredita događa se unutar jednog dana od dogovora, a sam dogovor koji se obavlja online može biti gotov puno ranije nego i jedan klasičan oblik kreditnog poslovanja. Uz Ferratum, Vaši krediti dostupni su Vam rapidno brzo, što i priliči vremenu u kojem živimo. Upravo zato je Ferratum pionir mobilnog bankarstva.

Naplata Ferratum – funkcionalnost malih kredita

Kreditno poslovanje ne obuhvaća samo goleme stambene kredite, već i one male nenamjenske. Kad su manji krediti u pitanju, obično je i manje posla oko podizanja kredita. Ipak, naplata Ferratum kredita osim što je brza isto tako je i unikatna. Ferratum svojim klijentima nudi male kredite bez bankovnih troškova, a za nove klijente rezervirana je i ponuda u kojoj nema ni kamata. Znači, koliko trebaš, toliko vratiš. Naplata Ferratum kredita izdvaja Ferratum od ostalih banaka, no ovakva ponuda bez kamata je nešto sasvim drugo – i to drugo ne može se dogoditi bilo kada.

Naplata Ferratum – iskoristite priliku u vremenu u kojem živite

Tako pogodne ponude u Ferratumu uvijek dolaze sa cakom? Pa i nije tako. Dok u nekim normalnim okolnostima bi ovakvi krediti bili nepostojeći, 2020. godina i izbijanje pandemije na svjetskoj razini naveli su poslove da se prilagode novoj stvarnosti. U želji da klijentela što brže prihvati mobilno kreditiranje, Ferratum je osmislio ovakvu ponudu. Naplata Ferratum samo je jedna pogodnost, a ovakvi pristupačni krediti su prilika za sada. Ukrcajte se u vlak pogodnih kredita dok još možete.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.