FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit

Što je Nenamjenski kredit i kako ga dobiti?

Nenamjenski kredit je vrsta kredita koju je moguće dobiti bez obzira na to što namjeravate kupiti ili platiti. Za razliku od namjenskih kredita koji su namijenjeni za određenu svrhu, nenamjenski kredit se može koristiti za bilo koju vrstu potrebe.

Ako želite dobiti kredit bez određene namjene, prvo morate pronaći banku ili drugu financijsku instituciju koja nudi ovu vrstu kredita. Nakon toga, morate ispuniti zahtjev za kredit i priložiti potrebne dokumente, poput osobne iskaznice, dokaza o prihodima i drugih relevantnih dokumenata.

Banka će zatim procijeniti vašu financijsku sposobnost za otplatu kredita.

Ako se vaš zahtjev odobri, dobit ćete sredstva na svoj račun u roku od nekoliko dana.

Kredit koji se može koristiti za različite namjene ima svoje prednosti i nedostatke. Jedna od prednosti je što se može koristiti za bilo koju namjenu, bez obzira na to je li riječ o putovanju, kupnji automobila ili plaćanju računa. Kredit bez određene namjene može biti praktičan i brz način za dobivanje novca u trenutku kada vam je to najpotrebnije, zbog svoje fleksibilnosti.

No, kredit koji nije namjenski obično ima veću kamatnu stopu u usporedbi s kreditima koji su namjenski jer banka nema sigurnost da će novac biti utrošen na nešto što bi moglo povećati vašu financijsku sposobnost za otplatu kredita u budućnosti.

Stoga, prije nego donesete odluku o uzimanju kredita, bitno je razmotriti svoje financijske potrebe i sposobnost vraćanja duga. Bitno je usporediti različite ponude banaka i kreditora kako biste pronašli najbolju opciju kredita koji će odgovarati vašim potrebama.

Prednosti i nedostaci Nenamjenskog kredita

Prednosti i nedostaci nenamjenskog kredita mogu biti različiti, ovisno o situaciji i potrebama klijenta. Odabir kredita treba se temeljiti na individualnim potrebama, mogućnostima i ciljevima.

Jedna od prednosti nenamjenskih kredita je njihova fleksibilnost. Klijenti mogu koristiti novac na bilo koji način žele, bez ograničenja ili uvjeta. Nenamjenski krediti su također jednostavni za dobivanje jer ne zahtijevaju dodatna objašnjenja ili dokaze o namjeni kredita.

Međutim, visoka kamatna stopa jedan je od najvećih nedostataka ovakvog kredita. Banke često naplaćuju veće kamate za nenamjenske kredite jer nisu sigurne kako će klijent koristiti novac, a samim time povećava se i rizik kreditiranja.

Dodatno, nerijetko se ugovara i naknada za obradu zahtjeva za kredit, što može povećati ukupnu cijenu kredita.

Druga velika mana nenamjenskog kredita je mogućnost prekomjerne zaduženosti i nepotrebnih troškova. Klijenti koji ne provjere svoju kreditnu sposobnost mogu se naći u financijskim poteškoćama jer nisu u stanju redovito plaćati svoje obveze.

Kada se odlučujete za ovaj tip kredita, glavno pravilo je da uzimate onoliko koliko vam je stvarno potrebno i što vam neće stvoriti veliko dugovanje. Klijenti trebaju pažljivo odabrati iznos kredita i rok otplate koji im najbolje odgovara. Ako se prekorači razumno zaduženje, mogu se stvoriti problemi s otplatom, što može dovesti do dodatnih troškova.

U zaključku, nenamjenski kredit može biti korisna opcija za klijente koji trebaju novac za bilo koju svrhu. Međutim, važno je pažljivo razmotriti prednosti i nedostatke prije nego što se upustite u ovaj oblik kreditiranja i usporedite ponude banaka kako biste pronašli najbolju opciju koja odgovara vašim financijskim potrebama i mogućnostima.

Kako izabrati najbolji Nenamjenski kredit za svoje potrebe?

Kada birate najbolji nenamjenski kredit za svoje potrebe, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Prije svega, potrebno je procijeniti koliko novca vam treba i koliko ćete moći vratiti mjesečno bez poteškoća.

Kako biste pronašli najbolju ponudu, potrebno je usporediti uvjete koje nude različite banke i kreditne institucije. Provjerite kamatne stope, naknade i troškove koji se naplaćuju uz kredit, te odredite koji su uvjeti najpovoljniji za vas.

Potrebno je provjeriti i uvjete otplatnih rokova, kao i uvjete prijevremenog zatvaranja kredita. Određene banke mogu naplaćivati dodatne troškove za prijevremenu otplatu ili mogu imati strože uvjete za raskid ugovora.

Kada pronađete nekoliko ponuda koje vam odgovaraju, potrebno je provjeriti bonitet banke ili kreditne institucije.

Važno je raditi s pouzdanom financijskom institucijom koja će vam pružiti kvalitetnu uslugu i podršku tijekom cijelog razdoblja kredita.

Još jedan faktor koji trebate uzeti u obzir je valuta u kojoj želite podići kredit. Ukoliko želite podići kredit u stranoj valuti, trebate biti oprezni jer će se valutni tečajevi mijenjati tijekom otplate kredita, što može značiti dodatne troškove za vas.

Kada ste odabrali najbolju ponudu, trebate pažljivo pročitati ugovor o kreditu i provjeriti sve uvjete prije potpisivanja. Budite sigurni da ste razumjeli sve uvjete i da ste u mogućnosti vratiti kredit u skladu s ugovorom.

U zaključku, odabir najboljeg nenamjenskog kredita za svoje potrebe treba biti temeljen na pažljivoj analizi i usporedbi ponuda različitih financijskih institucija. Uz pravilan odabir, nenamjenski kredit može biti korisna opcija za rješavanje kratkoročnih financijskih potreba i ostvarenje ciljeva.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.