FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni krediti koje nudi Ferratum

Vrste osobnih kredita koje nudi Ferratum

Ferratum je jedna od vodećih financijskih tvrtki koja nudi osobne kredite svojim klijentima diljem svijeta. Osobni krediti koje nudi Ferratum su različitih vrsta, prilagođeni različitim potrebama klijenata. Ferratum nudi kratkoročne, dugoročne i kratkoročne kredite s obročnom otplatom.

Kratkoročni krediti su namijenjeni za hitne troškove i iznose do 4000 kuna, a rok otplate je do 45 dana.

Ovaj kredit je pogodan za one koji imaju neočekivane ili naglo nastale troškove poput popravka automobila, kupnju namještaja ili kućanskih aparata.

Dugoročni krediti su namijenjeni za potrebe srednjoročnog financiranja. Kredit se odobrava za iznose od 4.000 do 40.000 kuna, a rok otplate je od 12 do 60 mjeseci. Ovaj kredit je pogodan za one koji planiraju renovirati svoj dom ili kupiti automobil.

Kratkoročni krediti s obročnom otplatom su namijenjeni za one koji žele uzeti kredit, ali ne žele ga vraćati u jednom iznosu. Krediti su dostupni u iznosima od 4000 do 20.000 kuna, a rok otplate je od 3 do 12 mjeseci.

Ovaj kredit je pogodan za one koji trebaju novac za putovanje, uređenje doma ili za pokrivanje nepredviđenih troškova.

Ferratum omogućuje klijentima brz i jednostavan proces apliciranja za osobne kredite. Klijenti mogu aplicirati online, a odobrenje kredita se često dobiva u roku od nekoliko sati. Da bi klijent dobio kredit, potrebno je ispuniti jednostavan obrazac o prihodima i rashodima, te poslati osobnu identifikacijsku ispravu.

Ferratum nudi brzu i pouzdanu uslugu koja je dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Osobni krediti koje nudi Ferratum imaju i svoje prednosti i nedostatke. Prednosti uključuju jednostavan proces apliciranja, brzi odgovor i iznimnu fleksibilnost. Nedostaci uključuju relativno visoke kamatne stope i naknade koje mogu biti veće od drugih prikladnijih opcija za dugoročno financiranje. Međutim, Ferratum nudi konkurentne uvjete za svoje klijente, čime se postiže ravnoteža između prednosti i nedostataka.

Kako dobiti osobni kredit kod Ferratuma

Kako bi dobili osobni kredit kod Ferratuma, klijenti moraju ispuniti određene uvjete. Prvo što klijenti moraju učiniti je otići na web stranicu Ferratuma i odabrati vrstu kredita koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Nakon toga, klijenti moraju popuniti online obrazac s nekoliko jednostavnih pitanja o svojim prihodima i rashodima, te poslati osobnu identifikacijsku ispravu.

Ferratum će nakon toga ocijeniti aplikaciju i odlučiti o odobrenju kredita.

Kod aplikacije za osobni kredit, Ferratum ne traži potvrdu o prihodima ili jamce. To znači da aplikacija za kredit neće utjecati na kreditni skor klijenta ili ostati zabilježena u financijskoj povijesti klijenta. Ovo je velika prednost za one koji žele zadržati svoju financijsku povijest što je moguće čišćom.

Međutim, kako bi dobili odobrenje kredita kod Ferratuma, klijenti moraju zadovoljiti određene uvjete.

Klijenti moraju biti stariji od 18 godina i imati stalni izvor prihoda. Također, klijenti moraju imati bankovni račun i biti u mogućnosti dokazati svoj identitet. Ferratum provjerava kreditnu sposobnost klijenata prije odobravanja kredita, stoga je važno biti u mogućnosti dokazati da su klijenti u stanju redovito vraćati kredit.

Kod Ferratuma, klijenti mogu dobiti kredit u rasponu od 4000 do 40.000 kuna, s rokom otplate od 45 dana do 60 mjeseci.

Rok otplate ovisi o vrsti kredita koji klijent odabere. Ferratum nudi konkurentne kamatne stope, ali kao i kod svakog kredita, kamatne stope ovise o kreditnoj sposobnosti i povijesti klijenta.

Kod Ferratuma, proces apliciranja za osobni kredit je jednostavan i brz. Ferratum nudi fleksibilne uvjete za klijente koji traže osobni kredit. Međutim, prije odabira kredita klijenti bi trebali provjeriti uvjete i kamatne stope kako bi osigurali da su odabrali najbolju opciju.

Prednosti i nedostaci osobnih kredita koje nudi Ferratum

Osobni krediti koje nudi Ferratum imaju svoje prednosti i nedostatke. Jedna od najvećih prednosti je brzina procesa apliciranja i odobrenja kredita. Ferratum nudi jednostavan online obrazac koji klijenti mogu popuniti u samo nekoliko minuta, a odobrenje kredita dolazi u roku od nekoliko sati.

To je velika prednost za one koji trebaju novac hitno i ne žele proći kroz dugotrajan proces apliciranja za kredit kod banke.

Druga prednost osobnih kredita koje nudi Ferratum je fleksibilnost. Klijenti mogu odabrati vrstu kredita koja najbolje odgovara njihovim potrebama, te odabrati rok otplate koji im najviše odgovara. Također, Ferratum ne traži potvrdu o prihodima ili jamce, što olakšava proces apliciranja za kredit.

Međutim, kao i kod svakog kredita, osobni krediti koje nudi Ferratum imaju i svoje nedostatke. Jedan od najvećih nedostataka su relativno visoke kamatne stope koje su više od onih koje nude tradicionalne banke.

To znači da klijenti koji uzimaju kredit mogu platiti više u kamatama nego što bi trebali ako bi odabrali druge opcije za financiranje.

Još jedan nedostatak je da Ferratum nije uvijek najbolji izbor za dugoročno financiranje. Osobni krediti su namijenjeni za kratkoročno financiranje i hitne troškove, a ne za dugoročne investicije. Ako klijent treba veći kredit za dugoročne investicije, npr.

za kupnju doma, tada bi trebao razmotriti druge opcije.

Klijenti koji uzimaju osobni kredit kod Ferratuma također moraju biti svjesni naknada koje se primjenjuju na kredite. Ferratum primjenjuje naknade za obradu kredita i kašnjenja u otplati, što može povećati ukupni iznos kredita. Stoga je važno pažljivo pročitati uvjete i uvjete kredita prije nego što aplicirate.

Ukratko, krediti koje Ferratum nudi su praktični i prilagodljivi, ali se suočavaju s nedostacima kao što su previsoke kamate i troškovi. Klijenti bi trebali pažljivo razmotriti svoje potrebe i financijsku situaciju prije nego što uzmu kredit, te razmotriti druge opcije ako je potrebno.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.