FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je devizni račun

Devizni račun

Uzimajući u obzir globalizaciju te ekonomsku međuovisnost svih država svijeta u današnje vrijeme, jasno je da i što se tiče novčanih transakcija postoji potreba da se isplate odnosno uplate mogu vršiti u drugim valutama odnosno da se otvori devizni račun. Iako je pravno gledano za sve poslove na području određene države potrebno koristiti valutu koja je u službenoj uporabi, nerijetko je slučaj da će određena plaćanja biti izvršena u nekoj drugoj, stranoj valuti. Iako postoje instrumenti da se novčani iznosi za određene ugovorne obveze vežu za vrijednost neke strane valute korištenjem valutne klauzule, sama transakcija odnosno prijenos vršit će se u domaćoj valuti. Međutim, s obzirom da je nekada potrebno radi olakšavanja pravnog prometa bilo da se radi o pravnom poslu ili npr. nasljeđivanju i novčanim primicima iz inozemstva, primiti na devizni račun sredstva u stranoj valuti, građanima je preko kreditnih institucija tj. banaka omogućeno otvaranje deviznog računa i to jednostavnim ugovaranjem te usluge u bilo kojoj podružnici banke.

Devizni račun – kako raspolagati sredstvima na računu?

U slučaju priljeva novčanih sredstava u stranoj valuti otvaranje računa jednostavno je ugovoriti u svim poslovnicama određenih banaka te se u većini slučajeva devizni račun veže za postojeći tekući račun određenog klijenta. Na taj način klijentu je omogućeno jednostavno prebacivanje novčanih sredstava s računa na račun i to direktno u poslovnici ili pak putem trajnog naloga i internet bankarstva. Sredstva na deviznom računu lako su dostupna klijentu te s njima može vršiti kupovinu, vršiti doznake u inozemstvo te podizati novac na bankomatima. U navedenim slučajevima vršit će se konverzija prema tečaju banke pa je stoga potrebno postupati s oprezom i dobro proučiti uvjete banke kako ne bi došlo do iznenadnih gubitaka prilikom konverzije. Osnovna svrha za koju se otvara ova vrsta računa (iako to ponajviše ovisi o željama samog klijenta) je mogućnost priljeva novčanih sredstava iz inozemstva. Tako npr. ako ostvarujete uvjete za američku imovinu, ona vam može biti isplaćena na devizni račun otvoren u hrvatskoj banci.

Kako otvoriti devizni račun?

Kao što smo to već naveli, devizni račun lako je ugovoriti u bilo kojoj poslovnici banke i on se uobičajeno veže za otvoren tekući transakcijski račun klijenta. Isti se može ugovoriti za razne svrhe te se mogu s njega vršiti uplate i isplate kao npr. ugovaranje isplate trajnim nalogom kada su u slučaju krediti. Za otvaranje deviznog računa potrebno je ispuniti zahtjev na formularu banke te potpisati ugovor o otvaranju računa te dati sve potrebne privole za obradu osobnih podataka klijenta. Većina banaka omogućava ugovaranje ove usluge i preko internet bankarstva odnosno mobilne aplikacije pa ponekad nije niti potreban odlazak u poslovnicu radi otvaranja deviznog računa. U svakom slučaju, prije potpisivanja ugovora potrebno je dobro pročitati ugovorne odredbe kako bi se razumjele obveze koje se potpisom ugovora preuzimaju te svakako obratiti pozornost na naknadu koju određena banka naplaćuje kada je u pitanju devizni račun. Zaključno, možemo naglasiti da je glavna razlika, ali i osnovna svrha deviznog računa, posjedovanje strane valute na računu u banci.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.