FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja pruža usluge kratkoročnih kredita i upravljanja novcem putem mobilnih aplikacija. Osnovana je 2005. godine u Finskoj, a danas posluje u više od 25 zemalja diljem svijeta. Ferratumova vizija je pružati jednostavna i brza rješenja za financijske potrebe svojih klijenata.

Kako Ferratum funkcionira? Ferratumova glavna usluga je kratkoročni kredit, koji se može odobriti u roku od nekoliko minuta putem mobilne aplikacije ili web stranice. Klijenti koji žele podnijeti zahtjev za kredit moraju ispuniti jednostavan obrazac s osobnim podacima, financijskim informacijama i očekivanim iznosom kredita.

Ferratum koristi posebne algoritme i automatizirane procese kako bi procijenio kreditnu sposobnost klijenta i odobrio kredit u što kraćem roku.

Kad klijent dobije odobrenje za kredit, novac se isplaćuje brzo i jednostavno. Kredit se obično vraća u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci, ovisno o uvjetima kredita. Ferratum također pruža usluge upravljanja novcem putem mobilnih aplikacija, uključujući praćenje transakcija, stvaranje proračuna i upravljanje računima.

Uz kratkoročne kredite i usluge upravljanja novcem, Ferratum također pruža druge financijske usluge, uključujući zajmove za automobile i kuće te kreditne kartice. Tvrtka se ističe po svojoj inovativnosti i jednostavnosti korištenja, te privlači sve više klijenata diljem svijeta.

Ukratko, Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja pruža brze i jednostavne kratkoročne kredite i usluge upravljanja novcem putem mobilnih aplikacija. Njihov jedinstveni pristup kreditiranju i inovativne usluge privlače sve veći broj klijenata diljem svijeta.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Klijenti koji žele podnijeti zahtjev za kredit od Ferratuma moraju imati određene uvjete da bi bili prihvaćeni. Prvo, klijenti moraju imati dovoljno prihoda da bi mogli vratiti kredit. Također, moraju biti stariji od 18 godina i imati važeću bankovnu karticu i račun.

Ferratum također provjerava kreditnu sposobnost klijenta i traži sve potrebne dokumente kako bi utvrdio koliko klijent može posuditi i pod kojim uvjetima.

Postupak podnošenja zahtjeva za kredit vrlo je jednostavan. Klijenti se moraju registrirati na web stranici Ferratuma ili preuzeti mobilnu aplikaciju. Nakon što se registriraju, klijenti moraju ispuniti online obrazac sa svojim osobnim podacima, financijskim informacijama i iznosom kredita.

Nakon što se zahtjev za kredit podnese, Ferratum ga obrađuje i klijent dobiva odgovor u roku od nekoliko minuta.

Ukoliko je zahtjev za kredit odobren, klijent će dobiti novac na svoj bankovni račun u roku od nekoliko sati. Klijent plaća kredit vratiti u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci, ovisno o uvjetima kredita. Ferratum također nudi mogućnost produženja roka otplate, ukoliko klijent nije u mogućnosti vratiti kredit u roku.

Klijenti mogu podnijeti zahtjev za kredit u bilo koje vrijeme putem web stranice ili mobilne aplikacije Ferratuma.

Ferratum je otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da klijenti mogu dobiti novac kad god im treba.

Ukratko, klijenti koju žele podnijeti zahtjev za kredit od Ferratuma moraju ispuniti jednostavan online obrazac sa svojim osobnim i financijskim informacijama. Ferratum provjerava kreditnu sposobnost klijenta i odobrava kredit u roku od nekoliko minuta. Klijenti mogu dobiti novac na svoj račun u roku od nekoliko sati i vratiti kredit u roku od nekoliko tjedana ili mjeseci. Ferratum je otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što omogućava klijentima da podnesu zahtjev za kredit kad god im treba.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente. Prvo, proces odobravanja kredita je vrlo brz i jednostavan. Klijenti ne moraju čekati dugo vremena na odgovor, nego mogu dobiti novac u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva.

Ovo je posebno važno u hitnim situacijama kada trebate novac odmah.

Druga prednost korištenja usluga Ferratuma je fleksibilnost uvjeta kredita. Klijenti mogu birati između različitih opcija otplate i trajanja kredita kako bi pronašli najbolju opciju za svoje financijske potrebe. Ferratum također nudi mogućnost produženja roka otplate, ukoliko klijent nije u mogućnosti vratiti kredit u roku.

Treća prednost Ferratuma je u tome što ne provjerava kreditnu sposobnost klijenta putem klasičnih kreditnih agencija. Ovo znači da klijenti s lošom kreditnom povijesti ili bez kreditne povijesti uopće mogu dobiti kredit od Ferratuma.

Ferratum provjerava kreditnu sposobnost klijenta putem automatiziranog procesa, koristeći informacije o prihodima i bankovnoj povijesti klijenta.

Četvrta prednost Ferratuma je u tome što ne postoji potreba za posjetom poslovnici ili susretom s bankarom. Sve se može obaviti online, putem web stranice ili mobilne aplikacije Ferratuma. Ovo štedi vrijeme i novac klijentima, koji ne moraju trošiti vrijeme na putovanje i čekanje u redovima.

Konačno, Ferratum se ističe po svojoj pristupačnosti i jednostavnosti korištenja.

Cijene kredita su jasno prikazane i nema skrivenih naknada ili troškova. Ovo pruža klijentima transparentnost u financijskim transakcijama i pomaže u izbjegavanju neželjenih troškova.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente. Proces podnošenja zahtjeva za kredit je brz i jednostavan, a uvjeti su fleksibilni. Ferratum ne provjerava kreditnu sposobnost klijenta putem klasičnih kreditnih agencija i ne zahtijeva posjet poslovnici. Cijene su pristupačne i transparentne, što pruža klijentima dodatnu sigurnost u financijskim transakcijama.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.