FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je namjenski kredit?

Što je namjenski kredit, to je zapravo potrošački kredit

Često se čuju tvrdnje da cijeli svijet živi u kreditima i ima u tome istine, jer kredit je poput transfuzije kod financijskih zastoja bilo koje vrste. Što je namjenski kredit, to je zapravo potrošački kredit za plaćanje raznih roba i usluga, obično po osjetno povoljnijim kamatama na kredit, a ima i potrošačkih kredita bez kamata na posuđeni iznos. Ima jedna krilatica koja kaže da “nitko pametan ne plaća gotovinom, ako može dobiti povoljan kredit”.

Što je namjenski kredit najbolje znaju zaposleni roditelji kojima je upravo nepopravljivo krepala veš mašina, frižider, termo peć za grijanje, a imaju punu kuću male djece i ti kućanski aparati su im neophodni za održavanje normalnog života. Znaju to i vozači koje je njihova stara krntija ostavila na cesti, više je se ne isplati popravljati, a automobilom zarađuju za život, kao i vozači kojima je istekla registracija i nikako drugačije ne mogu platiti servis i tehnički pregled za novu registraciju.

Što je namjenski kredit umirovljenicima

Cijela vojska ljudi je gurnuta u mizerne prijevremene mirovine i dok se još ni okrenuli nisu i ono malo ušteđevine se istopilo na svakodnevne potrebe. Što je namjenski kredit umirovljenicima kojima su također počeli krepavati prastari, davno kupljeni kućanski aparati, kojima je davno istekao rok trajanja. Životno osiguranje im se ne isplati dirati prije isteka ugovora, zbog skupih negativnih penala, ka ni onu sitnu oročenu štednju iz istih razloga, dakle preostaje im jedino potrošački kredit.

Ako vidite njegovane starce i starice sa blistavim osmjehom, objasnit će vam što je namjenski kredit i kako njime platiti stomatološke i protetičke usluge, jer vam zdravstveno te usluge ne pokriva. Svaki potrošački kredit je za posebne namjene, ako vaša beba raste i želite opremiti dječju sobu, najisplativije je to kupiti na potrošački kredit. Ako imate veće kvarove u kući i trebate skupe zamjenske dijelove, kupite ih na kredit, popravak ćete obaviti odmah, a kredit otplatiti na prihvatljive rate.

Što je namjenski kredit kada vam ode plinski bojler

Zimsko je doba, vrijeme grijanja, a topla voda vam treba cijele godine. Što je namjenski kredit kada vam ode plinski bojler brzo ćete naučiti kada počnete pretraživati online kataloge s bojlerima tražeći onaj najjeftiniji i najpovoljniji, jer čak i ako je zima blaga morate ga zamijeniti, jer ne želite imati bombu u kući. A i zima je hirovita i možda se već sutra pojavi smrzavica i hladnoća. Na kraju ćete uz cijenu gledati i kreditnu ponudu.

Što je namjenski kredit, to je povoljan potrošački kredit po mjeri vaših potreba i prema vašim mogućnostima otplate. Potrošački krediti se odobravaju na 3,6,12,24 i 36 mjeseci, ovisno o iznosu kupljene robe ili usluga i vašim mogućnostima otplate. Odobravaju se i potrošački krediti za kupovinu rabljenih vozila, za opremanje radnih ili stambenih prostora, za opremanje restorana i kafića, za opremanje turističkih prostora, kupovinu opreme i vozila za poljoprivredu i to za male i velike uzgajivače.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.