FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tijek osobnog stečaja

Ako ste u nemogućnosti plaćanja obveza provodi se osobni stečaj

Sve počinje skupljanjem opetovanih opomena za nakupljena nepodmirena dugovanja prema raznim vjerovnicima, a obično se radi o neplaćenim računima, ali mogu to biti razna druga dugovanje, pa čak i neuredna otplata kredita ili dugovi prema pravnim subjektima ili privatnim osobama. Ako ste u nemogućnosti plaćanja obveza provodi se osobni stečaj iako treba iskoristiti i druge mogućnosti, kao što su privatne nagodbe sa vjerovnicima za možda povoljniju i na rate otplatu dugova, bez blokade, ovrhe i stečaja.

Bolest, gubitak posla i druge nesretne okolnosti mnoge ljude dovedu do zida, ali se ne snađu svi i ne iskoriste mogućnost otpisa dijela dugova (zastara) ili barem otpisa kamata. Neplaćanje kredita možete pokušati riješiti nagodbom s bankom o moratoriju (zamrzavanje otplate, obično na godinu dana) ili refinanciranjem postojećeg kredita kroz koje novim kreditom zatvarate stari kredit, ali novi kredit morate redovito otplaćivati inače će vam opet ubrzo zaprijetiti osobni stečaj iz kojeg se više nećete moći izvući.

Osobni stečaj se može pokrenuti vansudskim i sudskim putem

Ako nikako ne možete postići privatne nagodbe sa svojim vjerovnicima, uslijedit će ovrhe i prisilna naplata potraživanja prema vama. Osobni stečaj se može pokrenuti izvansudskim i sudskim putem što ovisi o visini dugovanja, vjerovniku koji ima potraživanja prema vama i vašem osobnom stavu prema dugovanju. Izvansudska naplata potraživanja pokreće Financijska državna agencija (FINA), zahtjev možete podnijeti sami ili ga podnose vaši vjerovnici, a sva dugovanja se obročno skidaju sa vašeg tekućeg računa koji se blokira.

Sudska praksa pokazuje da se osobni stečaj traži sudskim putem samo ako nema drugih načina za naplatu nastalih dugovanja, jer su sudski postupci skupi i dugotrajni. Često i sudovi prvo predlože izvansudsku nagodbu ako je moguća, ako ne, donosi se stečajno rješenje kojim se zapljenjuje sva vaša imovina i stavlja na dražbu da bi se isplatilo vjerovnika. U većini slučajeva sudovi vam dopuštaju da sami prodate svoju imovinu ako možete naći kupca i postići bolju cijenu.

Ima i drugih načina da spriječite ovrhe, blokade i osobni stečaj

Kaže narodna mudrost “bolje je spriječiti, nego liječiti”, a ona se može primijeniti i kod ovrha, blokada i osobnog stečaja, ali bi se trebala primijeniti prije blokiranja vaših bankovnih računa. Neki građani u financijskoj krizi i dugovima prodaju sve što mogu prodati ne bi li se nekako izvukli iz gabula, no, ima i drugih načina da spriječite ovrhe, blokade i osobni stečaj, a brzi krediti nude mogućnost kompletnog zatvaranja nakupljenih dugova i zdrav početak od nule.

Ovrhe, blokade ili osobni stečaj bi trebali biti zadnja opcija, kada zbilja nemate drugog načina da riješite svoja dugovanja. Istina i kredit otplaćujete u ratama, ali vaš tekući račun nije blokiran i vi i dalje sami raspolažete cijelom svojom plaćom ili mirovinom, što je od presudne važnosti da nekako održite normalnu egzistenciju. Osim toga, ako zagusti tijekom otplate kredita uvijek možete zatražiti refinanciranje postojećeg kredita da pokrpate novonastale financijske rupe i izdržite do nekih boljih vremena.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.