FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

www feratum bank hr

Poznato je da je postupak financiranja preko tradicionalnih institucija uvijek stresan i dugotrajan postupak. Ali, feratum bank s timom posvećenih stručnjaka omogućila je klijentima da cijelo iskustvo financiranja bude brzo, jednostavno i lako. Sa vama smo 365 dana u godini, 24 sata dnevno. Posjetite našu web stranicu www feratum bank hr i saznajte više o najboljim kreditnim rješenjima, online zajmovima i jedinstvenim uslugama digitalnog bankarstva.

www feratum bank hr – Prilagođena rješenja financiranja uz niz sjajnih prednosti

Feratum bank je među najbolje pozicioniranom financijskom institucijom na tržištu, s jedinstvenom ponudom kredita i zajmova. Ujedno, kao jedna od veoma traženih platformi za kreditiranje www feratum bank hr osigurava pouzdan dolazak do financijskih usluga i olakšava pristup gotovini.

Ponuda kredita na www feratum bank hr podrazumijeva transparentne uvjete kako bi svim građanima pomogli da postignu svoje jedinstvene ciljeve financiranja. Naš iskusni tim stručnjaka vodit će vas ka pravom izboru shodno vašim financijskim potrebama i pomoći da dođete do jednostavnog pristupa gotovini.

Za besprijekorno financijsko iskustvo – www feratum bank hr

Kada želite bolje i fleksibilnije kreditne opcije www feratum bank hr stoji vam na raspolaganju. Kreirali smo jedinstvenu ponudu financiranja koji odgovara vašim neposrednim potrebama i poslovnim projektima. Našoj ponudi na www feratum bank hr možete pristupiti sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara, lako i brzo. Nudimo pouzdanu, inovativnu i fleksibilnu uslugu. Omogućili smo povoljna financijska rješenja, online, sigurno i pouzdano.

Uvijek smo tu da pomognemo – www feratum bank hr

Povoljniji izbor financiranja može pomoći da budete na pravom putu za realizaciju planova. Kao pouzdana i jedna od najbolje pozicioniranih financijskih institucija feratum bank nudi širok spektar online kreditnih proizvoda koje se uklapaju u životni stil građana i podržavaju njihove najvažnije ciljeve. Naša prednost je što uvijek nastojimo kombinirati stručnost s detaljnim uvidom u potrebe financiranja. Uz inovativnu tehnologiju osigurali smo rješenja u smislu bolje dizajniranih bankarskih proizvoda i usluga što nas čini transparentnim i boljim od drugih. Ako ste u potrazi za brzom gotovinom ili rješavanjem novčanih problema, na www feratum bank hr možete pogledati širok spektar kreditnih opcija i zajmova. Uz naša financijska rješenja možete u okviru 15 minuta doći do gotovine. Želimo uštedjeti vaše vrijeme i trud prilikom odabira financiranja, zato pružimo 100% online postupak prijave i odobrenja.

Istražite našu ponudu kredita i zajmova na www feratum bank hr

Danas postoji puno različitih bankarskih proizvoda i usluga i zato je od ključnog značaja odabrati pravu banku koja odgovara vašim financijskim potrebama. Feratum bank je vodeća u sektoru digitalnog bankarstva i inovativnih financijskih rješenja. Od mikro kredita, gotovinskih kredita do brzih zajmova online, feratum bank pomoći će vam da ostanete na pravom putu. Posjetite našu web stranicu www feratum bank hr i saznajte više o aktualnoj kreditnoj ponudi i izvrsnim pogodnostima koje smo spremili za vas.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.