FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.03.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

www feratumbank hr

U svijetu bankarske djelatnosti svako malo čujemo o nekakvoj novoj super ponudi ili prilici koja se ne smije propustiti. Nažalost, sve te prilike uglavnom su jeftini marketinški trikovi kako bi naveli građane da dođu pod njihovu domenu. Ipak, među morem takvih ponuda, postoji jedna koja ne spada u gorenavedenu kategoriju. www feratumbank hr donosi ponudu kredita online koji odskaču od svega konvencionalnog. Osim što su u pitanju online krediti, koji su kod nas tek u začecima, u pitanju su toliko pogodni krediti da bi na prvu svakome racionalnom nešto smrdjelo kod takve ponude. Ipak, situacija nije takva:

www feratumbank hr – nova društvena situacija

Situacija u ekonomiji tokom početka trećeg desetljeća 21. stoljeća je pred izazovom. I to pred velikim izazovom. Izbijanje koronavirusa i proglašavanje pandemije od strane WHO-a navelo je gospodarstva diljem svijeta da uspore, zastanu ili prekinu. Takav čin mogao bi cijeli sustav ekonomije urušiti, što nikako ne zvuči dobro. Kako bi se kontaminirao virus i smanjio se broj prijenosa bolesti, ljude se potiče da što više svojih regularnih aktivnosti obavljaju u skladu s socijalnim distanciranjem. Kad su u pitanju banke, www feratumbank hr shvatio je što to znači. www feratumbank hr prilagodio se novoj društvenoj situaciji:

www feratumbank hr – online krediti u svrhu marketinga

Online ponuda kredita koja se nalazi na www feratumbank hr zvuči primamljivo, ali sumnjivo. Ipak, nema ništa čudno u toj ponudi. Krediti online koji se mogu podići unutar jednog dana, bez naknada i provizija su stvarnost. Postoje i online krediti gdje možete vratiti identičnu količinu novca koliko ste i posudili. Zašto je to tako? Pa da bismo prilagodili generalno pučanstvo novom obliku kreditnog poslovanja, moramo ih navesti da sami isprobaju taj model, a kako najlakše to postići, a da ne damo apsurdno pogodne kredite? www feratumbank hr daje priliku koja se ne propušta, a samo će rijetki odbiti ovakvu priliku. Iskoristite vrijeme u kojem se nalazimo trenutno – podignite najbolji kredit u životu i riješite probleme koji Vas muče. Sa malo novaca, sve se čini mogućim.

www feratumbank hr – Feratum kao pionir u mobilnom kreditiranju

Feratum zbilja zauzima mjesto prvaka među bankama kad je u pitanju mobilno kreditiranje. Uz ovakvu ponudu kredita gdje građani mogu iskoristiti novac za realizaciju svojih manjih ili većih planova, a da pritom banci ne ostavljaju provizije, kamate i dodatne troškove, svatko normalan odlučit će se za Feratum. www feratumbank hr postat će omiljeni financijski partner brojnoj klijenteli diljem Europe i svijeta, a što ćete napraviti Vi?

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.