FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

www ferratum bank hr

U potrazi za najboljim financijskim rješenjem danas nailazimo na složeno tržište prepuno kontrasta u smislu uvjeta i kamatnih stopa. Međutim, ponuda povoljnih kreditnih proizvoda, transparentni uvjeti i 100% online postupak deo su sjajnih prednosti koje nudi www ferratum bank hr.

www ferratum bank hr – za funkcionalniji način pozajmljivanja

Ferratum je finska banka koja je na tržištu od 2005. godine, a prisutna je u preko 25 zemalja i ima oko 2 milijuna klijenata. Prepoznatljiva po jednostavnim i fleksibilnim kreditima, www ferratum bank hr predstavlja pionira u sektoru mobilnog bankarstva. Zahvaljujući fleksibilnim kreditnim linijama s povoljnim ratama otplate, ferratum banka je stekla povjerenje velikog broja zadovoljnih korisnika. Pored izuzetno povoljnih internet kredita i zajmova, ferratum banka nudi znatno lakši postupak za podnošenje zahtjeva uz minimalnu dokumentaciju i odobrenje od 15 minuta.

Ponuda mikro kredita i zajmova na www ferratum bank hr

Ferratum mikro krediti i zajmovi dizajnirani su da pomognu građanima u slučaju hitnih i neplaniranih troškova. Ferratum nudi veliki izbor kredita i zajmova u rasponu od 75 EUR do 4000 EUR s rokom otplate do 18 mjeseci, što je izuzetno praktično za klijente.

Kako zatražiti kredit na www ferratum bank hr ?

Zahvaljujući jednostavnosti i transparentnim uvjetima www ferratum bank hr osigurala je dolazak do gotovine na mnogo lakši način. Ako planirate zatražiti kredit kod ferratum banke, potrebno je samo da pristupite njihovoj web stranici www ferratum bank hr. Nakon što se odlučite za iznos i rok otplate, dovoljno je da ispunite internet zahtjev s osnovnim podacima, sačekate na odobrenje i novac ćete imati na računu za 15 minuta. Pre nego napravite odluku o izboru kredita preporuka je da pogledate cjelokupnu ponudu usluga na www ferratum bank hr kako bi ste bili sigurni da ste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

www ferratum bank hr i korisnička podrška 24/7

Glavne prednosti ferratum brzih kredita nalazi se u njihovoj neposrednosti i jednostavnosti prilikom podnošenja zahtjeva. Kao odgovorni zajmodavac, www ferratum bank hr nudi pristupačne proizvode gdje nema skrivenih naknada i troškova. Kompanija ferratum je svim klijentima stavila na raspolaganje korisničku službu dostupnu svakog radnog dana od 09.00- 20.00 h. Također, na www ferratum bank hr možete pronaći više detaljnih informacija uključujući niz inovativnih ponuda kroz uslugu digitalnog bankarstva.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.