FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

www ferratum bank

Treba vam brzo financijsko rješenje? Izbor pravog kredita može učiniti pozajmljivanje mnogo jeftinijim i lakšim. Kako bi ispunili različite potrebe građana za financiranjem, ferratum bank omogućila je financiranje i pristup zajmovima s fleksibilnim uvjetima. Poboljšavajući kvalitetu svojih financijskih usluga i rješavajući mnoge prepreke u kreditiranju www ferratum bank osigurala je znatno inovativnija rješenja. Pogodnost internet pozajmljivanja na www ferratum bank je to što se cijeli postupak odvija online, bez kompliciranih pitanja i suvišne papirologije.

Na web stranici www ferratum bank potražite kredit koji vam odgovara i odmah na pouzdan način dođite do gotovine.

Jednostavnije i brže do kredita uz www ferratum bank

Život je pun neočekivanih troškova koji zahtijevaju najprikladnija financijska rješenja. Ako razmišljate kako doći do gotovine, bez čekanja, na jednostavan i ugodan način, www ferratum bank pruža najbolje mogućnosti financiranja. Ferratum banka je specijalizirana za internet kredite i zajmove. Posvećena pružanju potpore građanima koji su u potrazi za kreditima, www ferratum bank ponudila je više fleksibilnosti, bez složenog birokratskog procesa. Ferratum nudi inovativne financijske proizvode preko interneta koristeći modernu tehnologiju koja osigurava pružanje najbolje korisničke usluge i brz dolazak do gotovine.

www ferratum bank – najbolje rješenje kod nepredviđenih troškova

Jedna od najvećih prednosti koju nudi ferratum bank je sjajna tehnologija i tim stručnjaka koji razumiju potrebe tržišta i implementiraju rješenja na pravi način. U tom smislu, www ferratum bank omogućila je na vrlo jednostavan način pristup kreditima i drugim financijskim proizvodima. Ferratum bank je među prvima na tržištu ponudila brži pristup digitalnom bankarstvu, dajući prihvatljivija i inovativnija rješenja.

Odgovorno i sigurno www ferratum bank

Danas kada svako ima veliki broj financijskih odgovornosti, pronalaženje prikladnog načina financiranja i brz pristup gotovini su od ključnog značaja. Iako je dostupan veliki broj kredita online, nisu svi dizajnirani da ponude brzo rješenje ili povoljne uvjete. Ali uz www ferratum bank na raspolaganju su mnogo jednostavnije opcije pozajmljivanja. Ferratum bank nudi fleksibilne i transparentne uvjete što omogućava korisnicima da lakše riješe financijske probleme. Ako tražite više informacija o kreditima, zajmovima ili drugim dostupnim alternativama financiranja online, www ferratum bank stoji vam na raspolaganju.

www ferratum bank – brzi krediti u nekoliko jednostavnih koraka

Ono što ferratum usluge čini posebno ugodnim je to što je prijava za kredit online, dakle bez napuštanja doma i čekanja. Sami odaberite željeni kredit, iznos i vrijeme otplate, a odgovor stiže za nekoliko minuta. Cijeli proces je 100% online, od prijave do odobrenja zahtjeva. Na web stranici www ferratum bank pronaći ćete cjelokupnu ponudu brzih, potrošačkih kredita i online zajmova s minimalnim uvjetima.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.