FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferattum banka

Najpoznatija internetska banka – ferattum banka

Internet je promijenio svijet i način života u svim aspektima života, pa i u kreditiranju. Internet bankarstvo je pustilo korijenje, a najpoznatija internetska banka je ferattum banka, kao pionir online kreditiranja. Digitalizacija svijeta se neće zaustaviti, uhvatite što prije korak s novim tehnologijama, jer klasično bankarenje polako odlazi u povijest, kotač povijesti se ne okreće natrag. Ritam novog vremena je među prvima osjetila  ferattum banka, osjetite ga i vi, priključite se još danas. Koračajte u budućnost, umjesto da žalite za prošlošću. Vjerujte ferattum banka vas vodi ravno u budućnost. Online krediti i zajmovi čine život lakšim, jednostavnijim i uspješnijim.

Banka u vašem domu – ferattum banka

Vaši roditelji, djedovi i bake su išli u banku kadgod su rješavali novčane situacije, a vi, vaša djeca i unuci imate jedinstveno civilizacijsko iskustvo da banka dolazi k vama, u vaš dom. Već 15 godina ferattum banka dolazi k vama. Internetske banke su budućnost i online financijsko poslovanje se sve više usavršava i ubrzava. Ako to želite, ali se još se niste okušali u online kreditiranju, ferattum banka je odlična startna adresa za vas. Ionako negdje morate početi, zašto ne tamo gdje je iskustvo napravilo najsigurnije online. transfere novca. Ako trebate online gotovinski kredit, neka vam ga da ferattum banka i tako potvrdi sigurnost, poslovnost i vjerodostojnost svog financijskog poslovanja.

Online krediti i pozajmice – ferattum banka 

Internetski krediti su već postali naša svakodnevica, no online financijsko poslovanje sve se više usavršava i ubrzava. Online krediti i pozajmice koje daje ferattum banka su na neki način utrle put Internet bankarenju. Svijet i vaši životi su drugačiji otkad ne morate za svaku sitnicu trčati u banku. Imate više vremena za sebe i obitelj, više vremena za vama važne stvari, jer postoji internetsko bankarstvo, jer postoji ferattum banka koja okuplja preko dva milijuna korisnika širom svijeta. Zadovoljni korisnici su jamstvo i potvrda sigurnost, poslovnosti i jednostavnosti online kreditiranja. Ako trebate kredit ili pozajmicu, zatražite je online, ferattum banka vas ćeka.

Gotovina u vašim rukama za 15 minuta – ferattum banka

Online kredite preporučuju jednostavnost, sigurnost i brzina isplate, jer za samo 15 minuta zatraženi kredit biva odobreni i proslijeđen na vaš bankovni račun. To je moguće jer ferattum banka odobrava kredite neopterećene papirologijom, kompliciranim  birokratiziranjem. Za online kredit trebate samo osobnu iskaznicu, vaš OIB i vašu bankovnu karticu i u svega par jednostavnih koraka ili klikova mišem vidjet ćete iznos odobrenog kredita na svom bankovnom računu. Upravo zbog te jednostavnosti i brzine, ferattum banka je na popisu najtraženijih banaka za online zajmove i kredite. Isplata odmah je kriterij po kojem korisnici biraju svog zajmodavca.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.