FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum bank

Prepoznatljiva kao pouzdan pružatelj financijskih usluga, Feratum bank osigurala je pristup širokom spektru kreditnih rješenja i inovativnoj ponudi bankarskih proizvoda svim klijentima. Feratum bank s preko 13 godina iskustva u sektoru kreditiranja, danas ima poslovnice širom sveta na nekoliko kontinenata.

Za bolji financijski plan – Feratum bank

S timom visoko kvalificiranih stručnjaka, Feratum bank se razvila u svim kategorijama bankarstva, a posebno u području mobilnih financijskih usluga. Uz stabilno korporativno upravljanje Feratum bank osigurala je da održi najviše profesionalne standarde i bude jedna od najcjenjenijih na banaka na tržištu. Također, Feratum bank je postala vodeća u sektoru mobilnog bankarstva i digitalnih usluga.

Osim općeg bankarstva, Feratum bank kontinuirano nastavlja s implementiranjem novih kategorija kreditnih proizvoda s ciljem da ispuni najvažnija očekivanja korisnika. S ciljem da osigura najbolja rješenja, Feratum bank nudi izvrstan niz usluga koje ispunjavaju najvažnije financijske potrebe klijenata u smislu kratkoročni zajmova, kredita, refinanciranja, poslovnih kredita, gotovinskih kredita i makro kredita s dužim rokom otplate.

Feratum bank – Za transparentna i održiva rješenja

Ako ste u potrazi za pravim financijskim rješenjem Feratum bank nudi rešenja. Kreditima Feratum banke možete pristupiti bez obzira na kreditnu sposobnost ili kreditni rejting. Pored toga što su prepoznatljivi po transparentnim uslovima, krediti Feratum bank dolaze s nizom sjajnih prednosti. Brojni su razlozi zašto mnogi žele zaobići dugotrajan i spor postupak u vezi sa sa odobrenjem kredita. Feratum bank omogućila je da uz fleksibilan i brz proces klijenti za nekoliko minuta pristupe odgovarajućoj kreditnoj opciji i dođu lakše do gotovine.

  • Brz i jednostavan postupak prijave.
  • Manje kompliciran proces u podnošenju dokumentacije.
  • Lako odobrenje i novac na tekućem računu za nekoliko minuta.

Ne samo da vam pomažemo da dobijete kredit ili zajam, također ćemo vam pružiti potrebne informacije i alate kako bismo upravljanje financijama učinili mnogo korisnijim. Dostupni smo 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji čime smo pojednostavili dolazak do kredita. Dakle, bez čekanja, složenog birokratskog procesa i bez gubljenja dragocjenog vremena.

Feratum bank pruža širok raspon financijskih usluga i proizvoda

Zahvaljujući izvrsnoj ponudi Feratum bank učinila je dostupnijim kredite za penzionere, nezaposlene i ljude s lošom kreditnim sposobnošću. Feratum bank krediti pomažu u upravljanju hitnim troškovima, kod neočekivanih popravki, većih računa, omogućavajući da tako budete u toku sa svojim financijama. Ujedno, kreditima Feratum banke možete pristupiti putem interneta, uz jednostavno i lako podnošenje zahtjeva. Za sve nove korisnike Feratum banke na raspolaganju su krediti s dužim rokom otplate i fleksibilnim uvjetima.

Napravite pravi izbor uz Feratum bank kredite

Tražite li kratkoročni kredit kako bi brzo otplatili hitne troškove? Feratum bank s timom financijskim stručnjaka osigurava da pronađete kratkoročni kredit koji odgovara vašem proračunu. Dobivanje kratkoročnog kredita je jednostavno uz podnošenje internet zahtjeva. Sve što je potrebno su osnovni podaci, a sami birate iznos koji želite i rok otplate. Nastojali smo da cijeli postupak bude brži i jednostavniji, a odobrenje je nakon nekoliko minuta.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.