FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:52
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum banka

Ako vam je prilikom realizacije vaših važnih planova potrebno dodatna financijska potpora, najbolja rješenja može vam ponuditi Feratum banka.

Više o Feratum banci

Feratum banka je osnovana u Finskoj 2005. godine i predstavlja deo Feratum grupe. Trenutno je prisutna u 23 zemlje, širom Europe i sveta. Kao istaknuta financijska institucija, Feratum banka specijalizirana je za kredite koji se realiziraju preko interneta, na inovativan i transparentan način. Tijekom prethodnih 15 godina Feratum banka osigurala je dolazak do kreditnih usluga, brzo i pouzdano. Feratum banka nastoji pružiti najbolje iskustvo svim klijentima kroz jednostavan postupak vezan za podizanje kredita. U prilog tome govori više od 2 milijuna zadovoljnih klijenata u više od 25 zemalja.

Za jednostavan pristup kreditiranju – Feratum banka

Pre svega može se reći da Feratum banka krediti su bez sumnje jedna od najkorištenijih financijskih usluga na tržištu. Feratum banka ima dugogodišnje iskustvo u pružanju kreditnih usluga i zajmova. Pri tom, Feratum banka se oslanja na svoje višegodišnje iskustvo u financijskom sektoru i širok raspon usluga. S’ s obzirom na to da nudi najpovoljnije kredite, Feratum banka ispunjava najvažnije financijske potrebe klijenata pod konkurentnim uslovima. Kada želite pronaći isplativu kreditnu opciju s kojom je novac odmah dostupan, Feratum banka je izvrsna opcija. Zajam i kredit putem Feratum banke može se dobiti isključivo preko interneta, što osigurava vrlo brz proces s kojim se do novca dolazi za 15 minuta. Cijeli postupak koji se odnosi na kredit podrazumijeva posjetu web stranice Feratum banke, jednostavnu prijavu, izbor iznosa i plana otplate. Najbolje od svega je što se zahtjev odobrava za samo nekoliko minuta nakon čega je novac dostupan na tekućem računu. Dakle, cijeli postupak sastoji se samo od nekoliko jednostavnih koraka.

Jednostavno i pouzdano – Feratum banka

Feratum banka nastoji pružiti jednostavan pristup kreditiranju, uz najbolju korisničku uslugu i lak online zahtjev bez složene papirologije. Feratum banka osigurava dolazak do brzih, pristupačnih kredita, s transparentnim uvjetima. S ciljem da pruži potrebnu potporu svakom klijentu, Feratum banka osigurala je mogućnost podnošenja zahtjeva bilo kada i bilo gdje, bez dodatnih naknada i skrivenih troškova.

Ostvarite svoje velike i male projekte bez čekanja uz kredit Feratum banke

Feratum banka u svojoj ponudi ima veliki izbor kredita i zajmova, poput brzih kredita, online zajmova, brzih pozajmica, gotovinskih kredita i mnogih drugih pristupačnih financijskih proizvoda. Uz to, Feratum banka svim korisnicima nudi lako dostupan online kalkulator pomoću koga se mogu izračunati troškovi željenog kredita. Na web stranici Feratum banke dostupna su najbolja financijska rješenja po mjeri korisnika i povoljnim uvjetima. S ciljem da pomogne svim klijentima u donošenju prave financijske odluke, Feratum banka pruža korisničku podršku 24 časa, 7 dana u tjednu. Sve to ih čini vodećim i jednim od najpouzdanijih banki na tržištu.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.