FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum krediti

Kredit za toplice – feratum krediti

Za vama je teško razdoblje, treba vam hitan oporavak, trebaju vam toplice koje niste dobili, a koje vam uvijek pomognu. Troškovi liječenja i oporavka su vrlo čest razlog zbog kojeg su feratum krediti traženi, češći nego što se misli. Ulaganje u zdravlje i oporavak je ulaganje u sebe i uvijek korisno potrošen novac. Ova vrsta kredita se često naziva i bolesnički kredit iako  se svi feratum krediti mogu koristiti po vlastitom nahođenju i prema vlastitim potrebama, jer nitko vas ne pita za što trebate novac. Bolesnički krediti se dakle mogu potrošiti na toplice, za nove zube ili neka zdravstvena pomagala, to je vaša stvar, uvjetovana vašim potrebama. Svi feratum krediti korisnicima trebaju olakšati život..

Vlastiti posao – feratum krediti

Pokrenuli ste vlastiti posao, iskoristili sva povlastice i benefite koji su vam bili dostupni i počeli raditi, ali ne ide glatko kako ste zamislili i već vam je jasno da ćete se morati zadužiti dok posao ne zaživi. U biti trebate samo malu financijsku potporu, a tu potporu vam mogu osigurati feratum krediti. Započeti posao je zdrav posao, vaše poslovne ideje su realne, vi ste ambiciozni i marljivi, treba vam samo još malo vremena i mali financijski poticaj. Informirajte se na feratum krediti, izaberite kreditnu opciju koja vam odgovara i nastavite ostvarivati svoj započeti poslovni san. Ne dajte da vas obuzme malodušnost, zatražite kredit odmah. Ako feratum krediti mogu biti ciglica u arhitekturi vašeg uspjeha, krenite po novac koji trebate.

Iznenadni, neplanirani troškovi – feratum krediti

Obično su najteži oni iznenadni neplanirani troškovi koji često zaredaju jedan za drugim i začas financijski zablokiraju vaš svakodnevni život. Kažu mudri ljudi da jedna nevolja nikada ne dolazi sama, nevolje uvijek dolaze u društvu, a kada zaredaju, feratum krediti su za vas pravi spas u pravo vrijeme. Kada vam se istovremeno ili zaredom pokvare auto, perilica rublja, krepa vam frižider i usisivač, osjećate se kao da se sve urotilo protiv vas i ne znate kojim redom kvarove sanirati, jer nemate novaca ni za jedan popravak. Ali, smirite se, opustite se i polako i razborito promislite, feratum krediti mogu pokriti sve popravke ili možda čak i kupovinu nekih novih uređaja i aparata.

Vraćanje dugova – feratum krediti

Ovrhe, dugovi, neplaćeni računi, već se gušite pod financijskim pritiscima. Mislite kako vam više nitko ne može pomoći, ali razmislite, feratum krediti sigurno mogu. Nemojte si stvaarati dodatni pritisak, informirajte se, izaberite kredit koji možete podnijeti, rok otplate i mjesečnu ratu otplate koje vas neće dodatno opteretiti i kad iz kredita zatvorite sva svoja dugovanja, odahnite. Uvijek ima načina, feratum krediti nude više mogućnosti i opcija. Možete manjim kratkoročnim kreditima rješavati jedan po jedan problem ili jednim velikim dugoročnim kreditom riješiti sve svoje minuse i dugove odjedanput. Kad vam dobro ide, ne treba vam nitko, kad krene po zlu, trebaju vam feratum krediti.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.