FERRATUM BRZI KREDITIKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank iskustva forum

Ferratum grupa jedna je od vodećih bankovnih grupa na ovim prostorima. Porijeklom iz Finske, Ferratum banka brzo je stekla povjerenje ljudi širom svijeta, a s vremenom se postavila kao jaki konkurent postojećim tvrtkama u svijetu financija. Ferratum bank iskustva forum pun je različitih priča koje sumiraju način rada Ferratuma. Ferratum bank iskustva forum bit će Vam polazišna točka ako se premišljate biste li odabrali Ferratum kao svog partnera. U moru iskustva i različitih klijenata, izdvajamo tri poruke klijenata, svatko sa svojom pričom i iskustvom u poslovanju s Ferratumom.

Ferratum bank iskustva forum – „Ferratum za svakoga“ – A.K. (34)

Moje poslovanje s Ferratumom traje već nekoliko godina. U Ferratum sam uvijek imao osjećaj da ne dolazim u bilokoju banku već na ugodno mjesto. S novcima nikad nisam imao problem tokom poslovanja s Ferratumom do tog nesretnog trenutka kad je izbila korona. Žena je izgubila posao, a moj posao se znatno reducirao. U takvim uvjetima, naš kredit za stan nije više bio mala mjesečna briga, već ozbiljna stega na naš budžet. U dogovoru s osobljem u Ferratumu u Zagrebu žena i ja uspjeli smo dobiti prolongat kredita i adaptirati otplatu u skladu s trenutnom situacijom. Jasno se očituje želja Ferratuma da izađe maksimalno u susret svojim klijentima i baš zbog toga preporučam Ferratum. Ferratum bank iskustva forum – A.K. (34), rujan 2020.

Ferratum bank iskustva forum – „Nakon online kredita, ne mogu ni zamisliti vratiti se na staro“ – G.G. (32)

Nakon što sam doselila u Zagreb odlučila sam otvoriti račun u novoj banci i nasumično izabrala Ferratum. Nisam imala nikakav poseban razlog u početku, jednostavno mi je prvo došlo pod ruku. Ipak, kad sam nakon par mjeseci saznala kako funkcioniraju online krediti, osobito oni mali koji ne zahtjevaju dodatne troškove ni kamate, preporodila sam se. U fazi života sam gdje započinjem bitne projekte: što poslovne, što privatne pa mi je svaki euro potreban. Kad sam shvatila da u Ferratumu mogu podići kredit i otplatiti ga unutar par mjeseci s nikakvom kamatom, sve ostalo više me nije interesiralo. Ferratum bank iskustva forum – G.G. (32) – prosinac 2019.

Ferratum bank iskustva forum – „Sviđa mi se online pristup“ – K.F. (38)

Ferratum banka moj je partner dugi niz godina, no nisam pretjerano puno ulazio u ponude kredita i slično jer mi nikad nije trebalo. Ipak, došlo je vrijeme kad je i meni zafalio novac stoga sam išao vidjeti što nudi Ferratum. Isprva sam bio sumnjičav prema online kreditima i zvučalo mi je previše neuvjerljivo, no na kraju sam podignuo online kredit. Ferratum zbilja stavlja težište na digitalno bankarstvo i to me najviše kupilo. Svakako se isplati, naročito dok je još friško. Ferratum bank iskustva forum – K.F. (38) – siječanj 2020.

Zašto odabrati Ferratum kredite i pozajmice?

Sigurnost

Naše usluge su 100% sigurne, što potvrđuju mnogobrojni zadovoljni klijenti zadnjih godina.
i

Transparentnost

Kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova. Poslujemo profesionalno i transparentno.
~

Diskretnost

Podaci i komunikacija između Vas i nas ne djele se drugim stranama tako da svaki upit ili prijava za kredit ostaje među nama.

Česta pitanja korisnika

Kako otplaćujem kredit?
Ovisno o tome na koliko ste mjesečnih rata uzeli kredit, možete ga otplaćivati preko opće uplatnice ili internet bankarstvom. Također ratu kredita možete plaćati i kreditnom karticom ( Visa ili MasterCard ).
Što je Ferratum brzi kredit?
Ferratum brzi kredit je naziv za online uslugu zajma novca. Krediti od Ferratuma poznati su po brzoj isplati i minimalnim uvjetima za odobravanje.
Kako se prijaviti za Ferratum kredit
Prijava Ferratum kredita vrši se online putem kompjutera, mobitela ili tableta. Potrebno je pripremiti osobnu iskaznicu i IBAN broj računa koji nije blokiran. Zatim odaberite novčani iznos, te broj mjesečnih rata. Slijedite daljnje upute dok ne završite uspješnu prijavu za kredit.
Tko sve može dobiti Ferratum kredit?
Kako bi ste zadovoljili uvjete za dobivanje Ferratum kredita trebate biti punoljetni (minimalno 18 godina). Korisnik treba imati stalno prebivalište u Hrvatskoj, uredan (neblokiran, nezaštićen) osobni tekući račun koji glasi na Vaše ime (u protivnom Banka će odbiti prijenos sredstava na račun), vlastiti broj mobitela, te e-mail adresu.

Poruke zadovoljnih korisnika

“Ferratum kredit isplaćen mi je isti dan. Uredno sam ga vratila u 4 rate i nisam imala problema.” Kristina L.
“Trebao sam hitno novac i jedino je Ferratum stao iza mene. To mi je bio spas u zadnji čas. ” Josip B.
“Ferratum mi je već nekoliko puta dokazao da su broj 1 što se tiče online kredita.” Manuela R.